ProNails : Colour Code collectie Herfst-retroDe trend elke herst opnieuw zijn mooie nagelkleurtjes, zelf vind ik het ook erg mooi en vrouwelijk als je nageltjes in de verf worden gezet. Dekleurencode van ProNails voor Herfst/Winter 2016 en 2017 is zowel voor mode als beauty geïnspireerd op herfstige aardetinten vermengd met wat retro sixties en seventies nostalgie. Met de nieuwe ProNails Colour Code collectie heb je de perfecte nagelkleurtjes bij de hand om elke outfit van dit seizoen af te werken. Bovendien geniet je met LongWear ColourFix Technology nog langer van jouw ‘vintage nail look’.


De Colour Code collectie biedt zes prachtige tinten met vintage vibe:

‘Aged Cognac’ is ongetwijfeld hét paradepaardje uit het gamma: een echte mode-trendkleur die ProNails wist te vertalen naar een fantastische cameltint met gouden toets voor je nagels. 
‘Pebble Purse’ verleidt met zacht steengrijs: een gangbaar ‘greige’ dat matcht bij elke outfit. 
‘Burnt Red’ heeft een oranje-achtige gloed die je een warm, nostalgisch gevoel bezorgt. 
‘Cocoa Couture’ , een diep chocoladebruin 
‘Dress Code’, een uitgesproken paars zorgen voor warmte. Wie eerder houdt van koele tinten, vindt haar gading in het hemelsblauwe ‘Casual Chic’.Welke kleur je ook kiest, jij wilt perfecte nagels zonder dat er stukjes afbreken. Met de nieuwe LongWear nagellak van ProNails kan je de houdbaarheid verdubbelen! Dankzij de LongWear ColourFix Technology combineert de basis, kleur en top laag tot een stevige verbinding die je een record houdbaarheid garandeert.


LongWear staat voor nagelluxe in 1-2-3: na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak. Je moet niets uitharden in UV of LED licht. En je kan wisselen van kleurtje als je er zin in hebt: je verwijdert LongWear gemakkelijk en snel met nagellakremover zonder aceton.  Voor meer info over ProNails en hun producten kun je hiervoor altijd naar een van hun salon's gaan of een kijkje nemen op hun website : http://www.pronails.be/nl/home .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin