M.A.C Official Makeup Partner at Brussels Fashion Days
M.A.C Cosmetics is trots om hun partnerschap met Brussels Fashion Days aan te kondigen. Vanaf de 14de tot en met 16 Oktober zal M.A.C voor de makeup zorgen in de fashion shows. 

Een hele boel van  (toekomstige) designers zullen aanwezig zijn in deze shows, ook de Belgische sterren als Edouard Vermeulen, Christian Wijnants en Veronique Branquinho. 

Ook zal er een Pop-Up Store aanwezig zijn met een Lipstick kiosk. Leer hoe je perfect lipstick kunt aanbrengen en ook welke kleur past bij je met behulp van professionele makeup-artist.  
Vrijdag 14 Oktober zal vanaf 18u00 de deuren openen, met om 21u30 de start van de grote Fashion Show. Om 22u30 tem 2u is er een Fashion Party.

Zaterdag 15 Oktober zal om 14u de deuren geopend worden met om 15u Fashion Talk, 17u Fashion Show met om 19u30 tem 21u een cocktail. Om 22u is er weer een Fashion Show met om 23u tem 5u een Fashion Party. 

Zondag 16 Oktober zal om 12u de deuren geopend worden. Tot en met 15u kunt u een Fashion Brunch bijwonen en vanaf 15u zal er een Fashion Movie getoond worden. Om 17u is er een Fashion School Show. 

Je kunt alleen deze weekend aanwezig zijn, dus wees er snel bij! Xx

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin