Winaktie : Rhino-Trip naar Uganda !!Vandaag heb ik niet zomaar een beauty-gerelateerde blog voor jullie. Ik heb de eer jullie een blog te schrijven over Ziwa Rhino Fund in Uganda. Beauty Kitchen werkt met 100% betaalbare, en natuurlijke producten en heeft dus erg veel zorg voor onze prachtige aarde. 
Oprichtster Jo-Anne heeft in het bijzonder een grote liefde voor dieren, die dus hierbij aansluit bij de filosofie van Beauty Kitchen. Om die reden zet het natuurlijke beautymerk zich dan ook met veel pasesie in voor het Ziwa Rhino Fund in Uganda, met als doel de neushoorn een betere toekomst te geven. 22 September is World Rhino Day. Die dag staat het welzijn van de neushoorn in de belangstelling. Beauty Kitchen blaast deze dag meer leven in door 2 geweldige, onvergetelijke reizen weg te geven. 
Op 11 juni is een babyneushoorn geboren, het kalfje kwam om 06u00 ter wereld. Moeder en kalf maken het zoals je hierboven ziet erg goed.
De baby moet nog een naam krijgen en dus daarom roept Beauty Kitchen de actie 'name the rhino competition' uit.Deelnemers kunnen meedoen door te stemmen op één van de namen voor de neushoorn waarmee zij kans maken op een vijfdaagse trip naar Uganda met bezoek aan het Ziwa Rhino Sanctuary. 
De winnaar word op 22 September bekend gemaakt. 

Meer info van Ziwa is te vinden op : www.ziwarhino.com 'Win A Trip To Uganda To Make A Conservation Film'. 
Ook deze competitie wordt uitgeroepen op Facebook en gaat van start op 22 september. Deelnemers aan de actie kunnen een filmpje insturen waarin zij duidelijk maken wat dierenwelzijn voor je betekend. Op die manier maak je kans op een onvergetelijke trip naar Uganda om ter plekke een film over dierenwelzijn te maken.
De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door middel van een stemming op social media. 

Timings:
·        22 september 2016 start de competitie
·        31 december 2016 eindigt de competitie
·        9 januari 2017 worden de finalisten bekend gemaakt en start de stemming
·        27 januari 2017 eindigt de stemming
·        30 januari  2017 wordt de winnaar bekend gemaakt
·        De reis vindt in de lente van 2017 plaats


SUCCES!!!!

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin