Uniqlo Antwerp - LifeWear


Uniqlo opende vorig jaar , op 2 Oktober, zijn allereerste Belgische vestiging op de Antwerpse Meir en dat viert de Japanse retailer met alle Antwerpenaren. Om hen te bedanken voor het warme onthaal in hun stad trakteert Uniqlo met cadeautjes, promoties en events. Iedereen is welkom!!

Tijdens het weekend van 1 en 2 Oktober en op de zaterdagen 8 en 15 oktober verwent Uniqlo alle bezoekers met leuke event in de Meir Winkel : 


Zaterdag 1 Oktober komt Véronique Leysen (eigenares van Maurice Coffee & Knits). Ze personaliseerde 20 kasjmieren truien van Uniqlo met leuke quotes , die je kan kopen enkel op zaterdag. 

Zondag 2 Oktober viert Uniqlo zijn verjaardag tussen 12 en 18u met een taart van bakkerij Dellafaille. Alle kids zijn welkom om een Uniqlo T-shirt te versieren. De eerste 50 bezoekers in de winkel op de Meir krijgen een extra, luxueze Uniqlo sjaal van 100% kasjmier.

Zaterdag 8 Oktober kan je genieten van een gratis ontbijt met een kop lekker geurende koffie tussen 10 en 13u met als gast van de hippe Antwerpse koffiebar Caéffènation!!

Zaterdag 15 Oktober sluit de feestperiode af. De Uniqlo gasten genieten van een kaas- en wijntafel in samenwerking met Divin en Kaasaffineurs Van Tricht, tussen 16 en 19u.

Fukubiki in Antwerpen en Wijnegem op de bovenstaande data's kun je genieten (bij een aankoop vanaf 30€) van een deelname van het Fukubikispel, een populair Japans spelletje. Iedereen wint één van de vele prijzen die bestaan uit Uniqlo producten, kortingsbonnen of Antwerpse prijzen gaande van een ijsje tot een boekenbon of een rondleiding bij brouwerij De Koninck.  


Hun kledij is eenvoudig en essentieel maar universeel. Men kan hun stukken vrij combineren binnen een eigen persoonlijke stijl, hoe je die ook ziet, elke dag opnieuw. Sinds het ontstaan van Uniqlo in 1984, heeft Uniqlo gestreefd naar het uitblinken in kwaliteit, design en technologie. Dit is goed gelukt, en nog steeds blijft Uniqlo hoger mikken om te blijven evoluren. Uniqlo gelooft dat iedereen baat heeft bij eenvoudige , goed ontworpen kledij. Want als iedereen zich mooier en beter voelt in het alledaagse leven, dan zou de wereld waarschijnlijk ook allee maar beter worden. Volg Uniqlo op Instagram : https://www.instagram.com/uniqlo_be/ 
En op Facebook : https://www.facebook.com/uniqlo.belgium/  voor alle info over hun filiaal(en) en prachtige , unieke collectie. 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin