The Body Shop : Musthaves


Zelf ben ik 2 jaar geleden obessed geworden aan de prachtige producten van The Body Shop. De formules, de geuren, de verpakkingen... Je waant je in een echte spa in je eigen badkamer. Heerlijk deze producten, vooral als je af en toe eens tijd nodig hebt voor jezelf.
Vandaag wil ik graag met jullie de musthaves delen die je na de vakantie zeker en vast moet proberen. Je kunt nog steeds ontspannen in die 'vakantie-gevoel' terwijl je ondertussen al eventjes terug bent van vakantie of als je al terug naar school of naar je werk moet.


BRITISH ROSEBritish Rose is de nieuwe productlijn gemaakt van rozen die speciaal voor The Body Shop zijn geteelt in Herefordshire, in Engeland. 
De rozen worden met de hand geplukt, gedroogd aan de lucht en ter plekke gekweekt in het frisse bergwater. Dit zorgvuldig uitgevoerde extractieproces levert de allerhoogste kwaliteit rozenessence voor hun producten op.

Shower Gel (60ML) : €12
Petal-Soft Bath Foam (250ML) : €7
Body Butter (200ML) : €16
Eau de Toilette (100ML) : €19
Exfoliating Soap (100GR) : €3,50
Exfoliator (250ML) : €18
Petal-Soft Hand Cream (100ML)/(30ML) : €11/€5,50
Instant Glow Body Essence (250ML) : €17SPA OF THE WORLDDe Secrets of the World 'Japanese Camellia Cream' is een lichtgeurende body cream die je huid fluweelzacht maakt. Bij het gebruiken van deze product krijg je een licht ontspannende gevoel. Deze creme is geweldig, hij geeft na het baden of douchen een heerlijke geur waar je zelfs geen parfum extra hoeft te spuiten. 
Dead Sea Salt Scrub : €22
Moroccan Rhassoul Body Clay : €19
Polynesian Monoi Radiance Oil : €17
Hawaiian Kukui Cream : €26
Japanese Camellia Cream : €26
TEA TREEThe Body Shop heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van door de natuur geïnspireerde huidverzorgingsproducten. Met deze ervaring heeft The Body Shop een uitgebreide verzorgingslijn met Tea Tree ontwikkeld. De toevoeging van Tea Tree-olie aan deze producten helpen je aan een frisse huid zonder onzuiverheden. De Tea Tree-collectie bestaat uit verschillende producten met een frisse die je huid reinigen, verfrissen en helpt onzuiverheden tegen te gaan.Skin Clearing Foaming Cleanser : €9
Skin Clearing Toner : €9
Body Wash  : €8
Night Lotion : €12
Olive Body Butter : €16
Arber Hair & Body Wash for men : €14
Facial Buffer : €5,50Heb je zelf nog nooit een product gehad van The Body Shop raad in je aan zeker 1 van hun filialen te bezoeken, je kunt er cremepjes testen, je laten verleiden door de heerlijke geuren, en genieten van hun heerlijke verpakkingen.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin