Essence : Fragrances Gift Sets

Cadeautjes is iets wat we altijd graag ontvangen, en graag afgeven. Essence heeft nieuwe cadeau-sets, verkrijgbaar van Oktober 2016 tot en met December 2016, waar geur en verzorging gecombineerd worden. 
De Essence parfums , "Like A Day In A Candy-Shop" en "Like An Unforgettable Kiss" zijn verkrijgbaar in een coole cadeau-set samen met een unieke handcrème , die de subtiele geur heeft van de bijhorende parfum. Nog nooit was een cadeau zo leuk door Essence!ESSENCE : LIKE A DAY IN A CANDY-SHOP 


De geur is bloemig fris en tegelijkertijd sensueel zoet. Perzik en orchidee geven de topnoot een lichte en fruitige frisheid, terwijl lelie, heliotroop en jasmijnbloesem een bloemige nuance creëren in de hartnoot. Vanille , tonkaboon en zachte musk in de basisnoot geven de geur haar zoete, exotische tint.
De handcréme met het vochtregulerende complex van sheaboter, kokos- en amandelolie vertroetelt de handen en doet ze heerlijk zacht en soepel aanvoelen tijdens de koude winterdagen. Bovendien draagt de créme de heerlijke geur van de Eau De Toilette. 

Like a day in a candy-shop : €7,99
ESSENCE : LIKE AN UNFORGETTABLE KISS
  

Dit parfum is bruisend en bloemig. De loopnoot met roze grapefruit, mango en mandarijn creëert een fruitige frisheid. Gecombineerd met lelietjes van dale en framboos in de hartnoot, geeft dit de geur een zoete, bloemige compositie. Crémige sandelhout, musk en vanille in de basisnoot geven dit parfum een warme gloed.
De bijpassende handcrème is een echte must-have voor de winter! Het geeft rijke voeding aan de handen dankzij toegevoegde sheaboter, kokos-  en amandelolie. En als extraatje heeft de handcrème de verrukkelijke geur van de Eau De Toilette.


Like an unforgettable kiss : €7,99  De cadeausets zijn verkrijgbaar vanaf November 2016 in België : Kruidvat en Nederland : Kruidvat en Trekpleister.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin