Eau Thermale Avène - Triacneal ExpertNiet alleen je tienerjaren maar ook als je naar de grote 30 gaat kan je nog last krijgen van puistjes. Eau Thermale Avene komt dus met een geweldig iets om dit tegen te gaan. Hun producten voorkomt puistjes en bevordert hun eliminatie, strijkt de huid glad en doet restlittekens vervagen.RESULTATEN

De klinische doeltreffendheid van Triacneal Expert werd onder dermatologisch toezicht aangetoond. Onmiddelijk na gebruik voelt de huid zacht en comfortabel aan en is ze gehydrateerd. Na 6 weken gebruik is het aantal puistjes en zwarte puntjes dankzij Triacneal Expert duidelijk vermindert en blijken restlittekens ook minder op te vallen. 20 volwassen vrouwen met een huid met neiging tot acne, 1 maal per dag 's avonds op het hele gelaat, gedurende 6 weken.


GAMMA  CLEANANCE

HYGIENE


Cleanance Reiningsgel (Flacon 200ML) :
Verwijdert onzuiverheden in alle zachtheid. Geschikt voor gelaat en lichaam.
Cleanance Hydra Soothing Cleansing Cream (Flacon 200ML) :
Reinigt de epidermis zonder de gevoelige , door medische acnebehandelingen geïrriteerde en uitgedroogde huid verder aan te tasten. Herstelt het comfort van de huid en bevordert de therapietrouw bij irriterende en uitdrogende medicamenteuze behandelingen.  Cleanance Micellair Water (Flacon 400ML) :
Verwijdert onzuiverheden en make-up in alle zachtheid en zonder spoelen. Geschikt voor gelaat en ogen. 


VERZORGING :

Kijk voor meer info over de verzorgingsproducten op de link van hun website die je hieronder vind.  Alle producten zijn te koop bij de meeste Apotheeks bij jou in de buurt. 
Dit gamma werd speciaal voor de hygiëne van de vette huid samengesteld met specifieke bestanddelen die de huid gezonder maken en zuiveren. 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts