Bodysol Team Belgium Limited Edition gamma 2016


De olympische Spelen zijn ondertussen afgelopen, en wat hebben onze Belgische spelers het goed gedaan! Net zoals bij de Rode Duivels, stond Bodysol ook deze keer als een blok achter Team Belgium. Kijk hieronder mee naar de Bodysol Team Belgium Limited Editie waar ik een eerlijke review over geef na het een tijdje te testen.
Bodysol Team Belgium Menthol Fresh (100 ml)

Bodysol Team Belgium Menthol Fresh is een reinigende douchegel voor mannen. Deze 2 in 1 formule voor lichaam en haar met aangenaam fris parfum is uiterst mild en droogt de huid niet uit. Met menthol, bekend om zijn verfrissende werking.
Persoonlijk vind ik deze douchegel 'gewoontjes' ruiken. Er zit dat typische mannengeurtje in, maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat dit het juist saai maakt. Hij maakt de huid fris schoon en zorgt dat het ook gehydrateerd word. Je huid voelt na het douchen erg zacht. Ook vind ik dat deze erg lekker schuimt in de douche en dat maakt het dan erg leuk.
 Bodysol Team Belgium Sunmilk SPF30 (100 ml)

Bodysol Team Belgium Sunmilk beschermt tegen schadelijke zonnestralen met gemicroniseerde UVA- en UVB- zonnefilters. Het neutraliseert vrije radicalen dankzij zijn natuurlijke anti-oxidanten zoals vitamine E en verzacht en voedt de huid door zijn natuurlijke en hydraterende ingredienten. 


Deze zonnecréme vind ik echt geweldig. Hij ruikt neutraal omdat er geen parfum inzit, dus ideaal als je er niet goed tegen kan. Na het inwrijven laat hij geen witte waas achter op je lichaam en je voelt je ook echt beschermd tegen de zon. Hij dringt ook snel je huid binnen en hij hydrateerd tegelijk je huid. 


Op de facebookpagina en Bodysol kun je heel vaak genieten van leuke wedstrijden. Neem eens een kijkje door op de link te klikken : https://www.facebook.com/omegapharmabelgium/


Deze producten zijn mij gratis opgestuurd en heb er wekenlang plezier van gehad. De douchegel is gebruikt door mijn man, en wij beiden genoten ook van de goede werking van de zonnecréme. 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin