Nieuw - Beauty Kitchen


Vanaf 25 Juli released het Schotse natural beautymerk Beauty Kitchen. Met haar favoriete quote 'I may not be perfect but al least i'm not fake" verwoordt oprichtster JoAnne Chidley precies waar Beauty Kitchen voor staat : 100% natuurlijke ingredienten en betaalbare, effectieve producten. 
JoAnne studeerde scheikunde, is kruidenbotanist, gepassioneerd imker en verslaafd aan beautyproducten. Ze heeft 3 honden en 2 alpaca's en met de looks van een echte Beauty Kitchen Angel zet zij zich ook in voor het Ziwa Rhino Fund in Oeganda. Een ongelofelijke bijzondere vrouw! I love it!

Beauty kitchen komt naar Nederland en België!! In 2010 opende Jo-Anne haar eerste Beauty Kitchen Store in Glasgow en het concept werd een happy succes. We kunnen nu gewoon genieten van effectieve en betaalbare beauty-producten terwijl we tegelijkertijd zorgen voor onszelf en onze aarde. En dus is het nu tijd voor expansie! 
Duurzame beautyproducten en de Beauty Kitchen Angels maken eindelijk de oversteek naar het Europese continent! Vanaf 25 juli zal Beauty Kitchen verkrijgbaar zijn bij de Holland & Barrett winkels (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate 

De absolute hero van de skincare-lijn Abyssinian Oil, met Omega 9 dat nog krachtiger is dan Jojoba of Arganolie, is het Aroma Facial Concentrate; een intensieve dagelijkse hydraterende olie op basis van 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie. Consumentenadviesprijs: €29,99Create Your Own Lip Balms 

Beauty Kitchen doet haar naam eer aan door kits met ingrediënten te leveren om thuis te kokkerellen. Zo maak je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen Lip Balms! Met de uniek verpakte Lip Balms Kit en een nauwkeurig recept creëer je in een handomdraai 4 verschillende lipbalms. NB: De Create Your Own Lip Balm kits zijn alleen verkrijgbaar rond Sinterklaas en Kerst!
Consumentenadviesprijs: €19,99Inspire Me Brightening & Toning Body Oil 100 ml 

De Inspire Me-lijn is gebaseerd op een geheime blend van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën, waaronder citroengras, grapefruit, spearmint, venkel en basilicum. De niet-vette Body Oil laat de huid stralen, maakt haar steviger en hydrateert intensief. Het perfecte product voor cellulitis en striae op benen, armen, buik en billen.
Consumentenadviesprijs: €19,99Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge 

Eenvoudige, effectieve en zuivere dieptereiniging. De konjac spons is eco-vriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels. Het reinigt de huid intensief en maakt haar zijdezacht en stralend. Spoel de spons voor gebruik uit in warm water. Ook te gebruiken in combinatie met jouw favoriete reinigingsproduct.
Consumentenadviesprijs: €8,99

Een selectie van de Beauty Kitchen lijn is vanaf 25 juli verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin