DI - VerrassingspakketTegenwoordig zijn de DI Beauty and Care-filialen erg bekend onder de beauty liefhebbers. Di is in 1975 gestart met de opening van hun eerste winkel in Brussel - Bascule. Het concept van de winkel is een amerikaanse 'drugstore' te zijn waar iedereen zijn producten kan vinden. Bij DI vind je altijd wat je nodig hebt. Geleidelijk aan opende de keten verschillende winkels in België. In 2007 kende DI 130 verkooppunten. 

Het is al een week geleden dat ikzelf ook deze winkel bezocht heb. Ik ben verliefd op deze keten. Altijd vind ik wel iets, en verlaat ik de winkel altijd met een goed gevuld zakje. Ikzelf heb deze keer de verrassingspakket van DI gekocht heb. Je kon een grote zak kopen voor 5€ waar enkele goodies in liggen die je altijd nodig hebt. 
Kijk je mee?


BABYLISS DEMELAGE BORSTEL

Deze ontwarrende borstel met zachte en afgeronde pinnetjes heeft een masserend effect op de hoofdhuid. Dankzij het luchtkussentje kan de borstel de vorm van de schedel beter volgen en elk pinnetje gebruiken om het haar volledig te ontwarren vanaf de wortel.SCWARZKOPF ESSENCE ULTIME SHAMPOO

Scwarzkopf Essence Ultime Shampoo met Omega Complex helpt haar te herstellen dat beschadigd is geraakt door fohn of stijltang. Het hersteld tot diep in je haar en voorkomt gespleten haarpunten. Ook geeft het je haar voeding waardoor het weer veerkrachtig en sterk word. Ook bevat het extra rijke omega-olie. Deze gebruik je door het in je natte haar in te masseren en vervolgens goed uit te spoelen

FA VITAMIN & POWER DOUCHEGEL

Ikzelf ben erg blij dat deze product hierin zit. Deze douchegel zorgt voor een heerlijke verfrissing als je jezelf wast met Fa Vitamin & Power Vitamin C + Pink Grapefruit Douchegel. De milde douchegel is verrijkt met vitamine C en verzorgt je huid intensief.

SANEX DERMO EXTRA CONTROL DEO SPRAY

Houd je oksels 48 uur lang droog en fris met Sanex Dermo Extra Control Deodorant Spray. De Deodorant met Micro Talk reguleert vocht, voorkomt onaangename geurtjes en laat je huid ademen. 
Ook waren er 2 kleine testertjes in de tas. Petrole Hahn Expert Shampoo en Keranove Shampoo. Beiden zijn voor droog haar, wat ik perfect vind voor de zomer. Vooral omdat je veel blootgesteld bent in de zon of eventueel vaak gaat zwemmen kan je je haar gezond en gehydrateerd houden zodat ze altijd glanzen. 


De laatste product wat erin zat was de Skyn Original Non-Latex Condoom. Ikzelf zit aan de pil, dus deze zal ik braafjes doorgeven aan iemand die dit wel nodig heeft. 


Ga jij eens naar de DI, wat koop jij ? Ik hoor het graag


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin