Catrice : Make-up partner van Holland's Next Top Model 2016


American Next Top Model en Holland's Next Top Moddel is iets wat ik al jaren kijk. Nu zal deze show samenwerken met Catrice...Geweldig!! Catrice is de exclusieve make-up partner van Holland's Next Top Model, het programma dat op 30 Augustus weer van Start zal gaan!
Catrice staat voor innovatieve cosmetica geïnspireerd op de laatste trends rechtstreeks van de catwalk. Vandaar dat het make-up merk en Holland's Next Top Model een prachtige match zijn.

Elke week zullen 12 prachtige Nederlandse meiden het met elkaar strijden voor de beste foto met als doel : Holland's Next Top Model te zijn. De samenwerking met Catrice zal er dus voor zorgen dat hun look's flawless en budgetproof zijn. Heerlijk dit. Je kunt deze look dus echt namaken met de juiste producten.
De jury van deze show zal Anouk Smulders, Alek Bruessing, Fred van Leer en de prachtige Anna Nooshin zijn (Zoals je kunt zien in de onderstaande foto). Pas op 25 Oktober zal de winnares bekend worden gemaakt in een spectaculaire finale!Vorig jaar al was Catrice een van de sponsoren, maar dit jaar heeft Catrice de eer de exclusieve make-uppartner te zijn! Deze keer zal het een grotere doel bereiken, want niet alleen zijn deze make-upproducten budgetproof, ook zijn ze pigmentvol en van goede kwaliteit.

Volg Catrice op facebook.com/CATRICE.NLBE voor meer nieuws en kijk op www.hollandsnexttopmodel.nl voor de laatste programma informatie.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin