Blafre - Back To SchoolStilletjes aan komt het nieuwe schooljaar er weer aan. Het is een ding waar we ons moeten voor klaarmaken (mentaal en lichamelijk) om weer +/- 10maanden elke dag daar te zijn. Ikzelf ben al jaren afgestudeerd, maar zelfs als mama van 2 kleine deugnietjes vind ikzelf het spannend of deze avontuur weer te beleven. Vooral omdat mijn jongste deze jaar ook aan deze avontuur begint. 
Deze keer is het geen blog dat over beauty gaat, ookal heb ik iets leuks in gedachten voor diegenen die binnekort naar school gaan ;-) .

Het merk Blafre is een ecovriendelijke, functionele en Scandinavische design die naar voren komt met fraaie schoolitems om de dagdagelijkse dingetjes net ietsjes leuker te maken. Met veel liefde ontworpen, voor en door een mama met een stel prachtige kinderen. We weten allemaal dat eenvoud siert en dat hebben ze bij Blafre goed begrepen. Hun jeugdige rugzakjes met retro-feel doen je ouders dagdromen aan vroeger. (Ah Nostalgie!!) Het zachte kleurenpallet maakt van de rugzak een blijvertje. Bovendien is de waterafstotend polyester makkelijk in onderhoud. De slimme details, zoals een borstuitsluiting en een handige magneetje, maken het design compleet. De tassen hebben een mooie contrasterende voering binnenin. De aanpasbare draagriem maakt de tas geschikt voor jong en oud. 

Rugzak : Verkrijgbaar in 6L (2-4 Jaar) - €39,95
Sporttas :Verkrijgbaar in 8,5L (3-5 Jaar) - €49,95


Deze pennenzak staat netjes op je bureau en kan zo je rugzak in. Verrassing : Ook binnenin spot je een hippe kleur. En voor de mama's zijn deze ook leuk voor jullie.

Etui : 22x8x8CM €19,95

Hoe blits kan een brooddoos zijn? De traktor-en uilenvariant kende je misschien al? Nieuw in het assortiment zijn de olifantenlunchboxen. Deze lieve karaktertjes veroveren zo je hart! Bovendien zijn de lunchboxen echt Scandinavisch design. Ze zijn (goed voor de mama's) geschikt voor de vaatmachine. 

Lunchboxen : €19,95

De drinkflesjes met gekleurde dop zijn volledig assorti met de lieve lunchboxen die je hierboven vind. De stalen drinkflessen kunnen tegen een stootje. Handig voor op de speelplaats en als je (of je kids) op schoolreis gaan. Neem je graag een warm drankje mee? Dat kan met de mooie thermosflessen die je drankje probleemloos warm houden tot wel 6uur lang. Ook deze zijn geschikt voor de vaatmachine .

Gekleurde Drankfles : 500ML €19,95
Thermosfles : 450ML €27,95De verschillende compartimenten van deze lunchboxen maken het vervoeren van eten lekker makkelijk. Zo past er naast de boterhammetjes gerust nog een stukje fruit of enkele koekjes in de lunchbox. Fun fact : In het kleine vakje past precies een potje yoghurt!! Nice! Ook deze is geschikt voor de vaatmachine.

Lunchbox : €19,95Check zeker en vast de officiele webpagina van Blafre ... Je vind nog zoveel andere leuke dingetjes. 
Ben jij al klaar voor school? Welke nieuwe dingen heb jij gescoord in de vakantieperiode?


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin