Apivita - Reshape met Rose Pepper

Onze lichaam heeft erg veel te verduren en eist af en toe dan ook iets terug van ons. Denk aan betere hydratatie, een voedende crème, een verkwikkende douche, ... En natuurlijk liefst met allemaal natuurlijke ingrediënten. 
Het is erg belangrijk om zorg te dragen voor onze lijf, hul je daarom in deze goodies van het Griekse Apivita. De producten zijn stuk voor stuk pure verwennerij en bovendien staan ze nog prachtig in de badkamer ook. 

RESHAPE YOUR BODY ROSE PEPPER 

Deze toppers moet je gewoon in huis halen. De Rose Pepper producten zien er niet alleen mooi uit, ze ruiken ook nog eens heerlijk en gaan de strijd aan etegen plaatselijke vet. Rozen hebben een kalmeren werking en brengen je emoties terug in balans na een drukke werkdag.
Zwarte peper staat dan weer gekend voor het verbeteren van het zenuwstelsel. Rode peper is ideaal om je huid te laten detoxen en verhoogt de microcirculatie terwijl roze peper antiseptische en antibactieriele funties heeft, ideel voor de droge huid!


Shower Gel met essentiele olien (300ML) : €13
Deep Exfoliating Creme (150ML) : €15
Firming & Reshaping Body Creme  (150ML) : €29
Body Reshaping Intensing Serum (150ML) : €29
Reshaping Massage Oil (150ML) : €25CARE FOR YOUR BODY : CARING LAVENDER

Lavendel, de rustbrenger in onze hectische maatschappij, heeft een helend effect op zowel hoofdpijn als stress. De naam 'Lavendel' komt van het latijne 'Lavare' en dat betekent niet voor niets 'wassen'. De Shower Gel staat garant voor een diepe reiniging van de huid.
De rijk formule van de hypoallergene Caring Lavender lijn werd bovendien aangevuld met olijfolie en is ideaal voor zij met een gevoelige huid. De collecte bestaat uit wel 99% natuurlijke ingrediënten. 


Gentle Shower Gel For Sensitive Skin (300ML) : €13
Moisturizing & Soothing Body Creme (150ML) : €18
Moisturizing & Relaxing Body Oil (150ML) : €25


REJUVENATE YOUR BODY : ROYAL HONEY

Hydrateren, verjongen, verzachten en relaxen? Dat doe je met deze producten op basis van honing, rijk aan vitamines en antibacteriele stoffen. Royal Honey is enkel bestemd voor Queen Bees zoals JIJ!


Creamy Shower Gel With Essential Oils (300ML) : €13
Rich Moisturizing Body Cream (200ML) : €18
Body Scrub With Seal Salts (250ML) : €20SENSE YOUR BODY : PURE JASMIN

Prikkel je zintuigen en hul jezelf in Pure Jasmin. Jasmijn is de essentiele olie onder de oliën en voorziet de huid van een mooiere teint. Ideaal voor zij met een gevoelige huid. De heerlijke geur zindert nog een tijdje na. 


Shower Gel With Essential Oils (300ML) : €13
Moisturizing Body Milk (200ML) : €15
Bath Salts With Essential Oils (250ML) : €15TONE YOUR BODY : TONIX MOUNTAIN TEA

'Kick start your day' met de items van de Tonic Mountain Tea lijn! Tot wel 24 uur na je douche merk je het effect van de shower gel : een versteviging van je huid, op al die plekjes waar jij het nodig acht, en een grondige hydratatie di eje lijf lekker zacht maakt. De producten hebben een antioxiderende werking en gaan veroudering tegen.
De essentiële oliën geven je gemoed een boost. Griekse Bergthee is bovendien de redder in nood bij winterse kwaaltjes.

Shower Gel With Essential Oils (300ML) : €13
Moisturizing Body Milk (200ML) : €15


Leuk om te weten is dat de Apivita vrij is van parabenen , propyleenglycol en minerale oliën.
Welke wil jij in je badkamer?


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin