NIVEA : Haarverzorgings duo 'Hairmilk' + 3 HaartutorialsNivea is een product dat al sinds 1912 een expertise is in verzorging. Dankzij de unieke eigenschap en de heritage van 'Haarmilch' innoveert Nivea nu met een nieuw haarverzorgingsduo : Nivea Hairmilk Shampoo en Conditioner. 

Al in 1912 gaf Nivea vrouwen een mooie en gezonde haardos dankzij haarmilch die het haar reinigt in alle zachtheid en verzorgde het intensief. In 2016 innoveert Nivea met de lancering van hairmilk : een haarverzorgingsduo dat het haar grondig herstelt zonder te verzwaren. De innoverende formule combineert Eucerit met melkproteinen, voor glanzend en soepel haar dat blaakt van gezondheid. 

Deze gamma voor droog en verzwakt haar combineert twee totaal verschillende voordelen : Herstel en een intense verzorging. Het resultaat is glanzend en soepel haar vol vitaliteit.


PRIJZEN :

Nivea Hairmilk Verzorgende Shampoo 250 ML : €3,39
Nivea Hairmilk Verzorgende Conditioner 200 ML : €3,39

Beiden producten zullen exclusief verkrijgbaar zijn bij de Kruidvat en Colruyt (België) vanaf Juli 2016.

Hieronder deel ik ook met jullie enkele herfstlooks van Nivea Hair Stylist Sally Brooks die een reeks looks gecreerd heeft die eenvoudig te maken zijn. Zo geef je jezelf een trendy kapsel in no time!
Boven elke foto is de link naar de YouTube-filmpje hoe je aan je geliefde haarstijl komt!MESSY DOUBLE BUN

MESSY HALF BUN


HALF UP BEACH WAVES
Welke van deze haarstijlen vind je het leukste? Laat het me hieronder weten!

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin