Essence - Trend Edition “Exit to Explore”


Essence gaat een stapje hogerop, ze willen dat we ons opmaken alsof we op het paradijs leven. No problemo, hahaha. Wat een prachtige collectie gaan ze weer uitvoeren.
Vanaf midden Augustus 2016 tot en met Midden September 2016 mogen we genieten van de nieuwe 'Exit To Explore'-collectie van Essence.
De gehele collectie heeft een prachtige uitvoering van bloemen en vogels die evenals een prachtige makeup-collectie is in verband met kleuren en pigmentatie!
De absolute highlights van deze collectie zijn de oogschaduwtjes. Laten we een kijkje nemen in de collectie. Ik heb de eer jullie een preview te tonen van de komende collectie.

PRODUCTEN :

essence exit to explore – eyeshadow

3 prachtige oogschaduws met hoge pigmentatie zorgen dat je ooglook in een oogwenk verleidelijk zijn. De kleuren zijn verkrijgbaar in groen, paars, en abrikoos.
Verkrijgbaar in namen 01 'You Can, Toucan' , 02 'Queen Of The Amazons', en 03 'Apricot Cockatoo'.essence exit to explore – refreshing lipstick 

Deze pennen in warm abrikoos en fluo roze zorgen dat je lippen een mint-geurtje krijgen met een lichte koele finish.
Ze zijn verkrijgbaar in 01 'Pink Parrot' en 02 'Apricot Cockatoo'.essence exit to explore – lip glow 

Deze transparante gloss geven je lippen een subtiele roze glow en laten hem lekker shiny voelen en zo ziet hij er ook uit.
Hij is verkijgbaar in 01 'Lilly's Kiss'.

essence exit to explore – blush 

De blush met een unieke kleur , aumbre van abrikoos tot roze, geven je wangetjes een frisse look als je net uit de amazone een rivier cruise hebt beleeft. De verpakking is trouwens erg bloeming en kleurrijk.
Verkrijgbaar in 01 'My Heart Is Beating Like A Jungle Drum'.


essence exit to explore – nail polish 

En natuurlijk de nagellakjes. Geen enkele look is af zonder je nageltjes in de verf te zetten. De lakjes hebben een appart maar leuke kleur :groen is heeft een olie-zijde effect, abrikoos is shiny, paars is metallic , en roze heeft een holografische shimmer.
Verkrijgbaar in 01 'Liana's In The Jungle', 02 'Apricot Cockatoo', 03 'Queen Of The Amazons' en 04 'Pink Parrot'. 


Tot nu toe is hij niet te koop in België en/of Nederland. Moet je toevallig op vakantie zijn en je vind deze collectie dan moet je zeker en vast eens een kijkje nemen en natuurlijk swatchen! Wie weet eindig je met 1 product of wel allemaal aan de kassa ;-).

Welke vind jij het leukste?


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts