Essence New Trend Edition “Try It. Love It!”Ik heb weer geweldig nieuws voor jullie die ik mag delen van Essence Cosmetics. In Augustus 2016 komt er een gehele nieuwe makeup-collectie uit die behoord tot de Herfst/Winter-collectie 2016. Deze nieuwe collectie verwend weer je lippen, ogen, gezicht en nagels. En dan natuurlijk weer in prachtige budgetproof-prijzen.
Ben je benieuwd naar deze collectie en wil je graag een kleine preview? Dan deel ik graag met je de bijhorende foto's en info die ik mag delen met jullie.


DE PRODUCTEN :essence contouring eyeshadow set 


Contour je ogen met de duo oogschaduw-palletjes die 2 perfecte kleuren hebben voor je ogen. De 'Highlight' en 'Contour' zorgt dat je die perfecte ooglook krijgt. Dankzij stap voor stap instructies word het makkelijk dan ooit om met deze palletjes te werken. 
Deze zijn verkrijgbaar in 01 'Mauve Meets Marshmallows', 02 'Brownies With Frosting' en 03 'Roses Meet Mahogany'.
essence the false lashes mascara dramatic volume unlimited &
the false lashes mascara extreme volume & curl 


De conic vorm van de Fiber Brush zorgt voor een dramatische volume en een valse wimper-effect in diep zwart , dan is er ook de nieuwe mascara versie met fiber borsteltje die je wimpers in volume en in een krul maakt die ook een valse wimper-effect geeft.essence matt matt matt lipstick 


Matt Makers. De lichte, creamy textuur van de nieuwe lipsticks zorgt dat hij een matte finish geeft en tegelijk een prachtige kleur-pigmentatie heeft in kleuren zoals fuchsia en bruin. 
Verkrijgbaar in kleuren 02 'Perfect Match', 04 'Pink Up Your Life' en 08 'It's A Statement'.
essence camouflage 2in1 make-up & concealer 


Wat een geweldige combo .. Makeup en Concealer. De langdurige textuur met hoge dekking zorgt dat alle oneffenheden niet meer te zien zijn en zorgt voor een flawless, matte finish zonder een 'masker-effect'. 
Verkrijgbaar in 10 'Ivory Beige' , 20 'Nude Beige' en 30 'Honey Beige'. essence satin touch blush 


De nieuwe, silky-zachte poeder blush geeft je wangen gelijk een prachtige kleur - in roze en koraal - die een lichte pearl-effect hebben.
Verkrijgbaar in 10 'Satin coral' en 20 'Satin Love'.


essence the gel nail polish 


Droomnagels : Ze zijn nu makkelijk te hebben door de nieuwe formules . Voor een langere , hoge glans in gel-effect zijn deze lakjes perfect voor je. Ze heben een intensieve kleur.
Verkrijgbaar in 73 'More Than A Feeling' , 83 'Pretty Cool Life' en 87 'Gossip Girl'. 


Deze producten zullen verkrijgbaar zijn vanaf Augustus 2016 in Belgie : Kruidvat en in Nederland : Trekpleister en Kruidvat.
Welke product spreekt jou het meeste aan? Ik hoor het graag hieronder! 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts