WELEDA - Men Activerende Douchegel


Vandaag heb ik een leuke blog voor jullie. Deze keer gaat het niet over makeup, maar over lichaamsverzorging. Een ook is het niet voor ons, maar voor onze lieve vriendje-echtgenoot-papa- ...

Het is ook erg belangrijk dat de man(nen) in ons leven ook een stralende en gezonde huid hebben. Het is dus daarom dat Weleda met een Activerende Douchegel uitkomt.
Ik heb de eer gekregen om hier een kleine blog over te mogen schrijven, dus hier komt ie. Ik begin met een klein woordje over deze product.

'Wie het onder de douche graag puur natuurlijk houdt, heeft bij Weleda de keuze uit een breed assortiment aan kleurrijke douchecremes. Dit voorjaar voegt de producent van natuurcosmetica een nieuwkomer toe : Activerende Douchegel voor de man'.


Zoals jullie kunnen zien komen deze Douchegels in 9 verschillende geuren. 
Lavendel, Evening Primrose, wilde rozen, amandel, granaatappel, arnica, duindoor, citrus en een activerende douchegel.

Deze Weleda Men Activerende Douchegel komt op een prijs uit van €7,99 per stuk voor een tube van 200ML.

Activerende Douchegel voor de Man :

» Milde, zeepvrije formule 
» Beschermt de huid tegen uitdroging 
» Verkwikkende geur 
» Bio-afbreekbaar » 100% natuurlijk

Over Weleda

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. 
Sinds de oprichting in 1921 in Zwitserland heeft Weleda verstigingen in 55 landen, verspreid over 5 continenten en telt het circa 1800 werknemers.

Deze product is vanaf half Juli 2016 verkrijgbaar. 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin