Limited Edition “Sound of Silence” by CATRICE


Vanaf Juli 2016 kunnen we weer genieten van een nieuwe limited edition van Catrice. In de collectie geniet je van luxueuze, moderne looks die je op internationale catwalks heb kunnen zien. Denk aan zanderige woestijnen voor kleuren als je in deze blog naar de collectie kijkt.

Er zitten natuurlijke tinten in zoals bruin, beige , mauve en lilac die dan ook nog goude highlights bevatten. Ook is deze zomer 'glowen' een trend, dus gaat ook Catrice hierin mee. Kijk hieronder mee voor het filmpje als je een glimp wilt zien van de collectie!


TEASER VIDEO :
PRODUCTEN :Sound of Silence by CATRICE – Golden Lip Glow 

Desert Rose. Deze licht gepigmenteerde lipstick met een mooie gouden shimmer in het hart van deze lipstick geeft je lippen een zachte , frisse kleur met een glimmende finish.
Hij is verkrijgbaar in C01 'Golden Spirit'.

Sound of Silence by CATRICE – Pen Stroke Eye Shadow

Deze 3 oogschaduws in een penvorm komen met een sponzen applicator. De textuur hiervan is erg silky-matt en ook blijft de kleur erg lang zitten. Het is makkelijk aan te brengen, je kunt deze makkelijk blenden met een kwast of je vinger.
Hij is verkrijgbaar in C01 'Calm Down 'n' Mauve On', C02 'Pure Silence' en C03 'MudiTation'.
Sound of Silence by CATRICE – Blush & Bronze Savannah Soul

Deze duo bronzer en blush combo is zeker het product deze zomer. Er zit een bronzer in die je een natuurlijke gebruinde finish geeft, en dan geeft de prachtige blush je een gezonde gloed. 
Hij is verkijgbaar in C01 'Desert Flower'.


Sound of Silence by CATRICE – Fluid Glow

Een glow hebben is gewoon een must deze zomer! Catrice komt dan ook uit met deze vloeibare glow. Je kunt hem in zijn geheel gebruiken of mengen met je foundation. Ook is deze perfect voor bruidjes. Hij zit verpakt in een glazen tube met een pipette applicator om de perfecte hoeveelheden te hebben.
Hij is verkrijgbaar in C01 'Golden Spirit'.


Tot nu toe weet ik wel dat deze limited editon niet verkrijgbaar zal zijn in België en Nederland, maar wel in Duitsland. Dus als je deze collectie zeker wilt is er altijd een wegje naar Duitsland ;-).

Deze collectie is verkrijgbaar vanaf Juli 2016.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin