Limited Edition “It Pieces” by CATRICE


Ik heb weer de eer gekregen van Catrice om een kleine preview te schrijven over de nieuwe 'It Pieces' limited edition collectie die vanaf Juli 2016 in de winkel te pronken zal zijn. De zomer is officieel nog niet begonnen, en toch released Catrice al een Herfst/Winter collectie!
Deze nieuwe collectie is helemaal in to romantiek, met een lichte Gothic touch, dat tegelijk erg elegant is. Zoals ik dus zei kun je vanaf Juli deze collectie bewonderen en kopen. Je wilt toch de eerste zijn met de komende trends eind van het jaar? :-)

In de collectie zijn er producten die erg essentieel zijn : Denk aan Velvet Black, Smokey Volume Mascara voor sensationele wimpers en ook zit er in de collectie Matte lipkleuren. Het is zeker in de koude seizoen een trend om prachtige, matte lippen te hebben.
Willen jullie graag een kleine preview? 3 ... 2 ... 1 ... GO!


NIEUWE PRODUCTEN!It Pieces by CATRICE – Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow
------------------------------------------------------------------------------------

In de nieuwe seizoenen, herfst en winter, gaat Catrice helemaal de andere kant uit als ik het heb over oogschaduwkleuren. Ik ben er enthousiast jullie te vertellen dat in de nieuwe collectie erg veel gewaagde, intensieve producten worden gebruikt. De oogschaduws voelen erg creamy en hebben een sterke pigmentatie. 
Deze oogchaduwkleuren komen uit in 3 nuances : Champagne, Rosé en Graphite.

Ze zijn verkrijgbaar in 030 'Diner En Blanc', 050 'La Vie En Rose' en 060 'Comme Ci Comme Gris'.It Pieces by CATRICE – Prêt-à-Volume Smokey Mascara
--------------------------------------------------------------------------


In de koude seizoen, net als deze jaar in deze prachtige collectie, mag je vrij extreem gaan met je mascara. Hiermee bedoel ik dat je royaal veel mag aanbrengen. In deze collectie zal de Pret-A-Volume mascara heel goed zijn werk doen. De fibre borstel laat je wimpers helemaal in de kijker zetten. Deze mascara blijft wel tot 18 uur zitten.

Deze mascara is verkrijgbaar in 010 'Velvet Black'.It Pieces by CATRICE – Shine Appeal Fluid Lipstick Intense
-------------------------------------------------------------------------------


Ook je lippen worden in de kijker gezet. Met de vloeibare lipsticks krijgen je lippen een mooie gloss die gelijk een diepe, rijke kleur hebben. De hoge pigmentatie van deze lipsticks zorgen dat je urenlang van deze kleuren kunt genieten.
Deze zijn in 2 verschillende nuances gemaakt : Pink en Rosé.

Ze zijn verkijgbaar in 030 'The OlymPINK Games' en 040 'Rose Your Voice!'.


It Pieces by CATRICE – Matt 6hr Lip Artist
----------------------------------------------------------


Deze prachtige Lipcrayons (zo noem ik ze) blijven tot wel 6uren op je lippen zonder ze uit te drogen. Ze zijn erg dekkend, en tegelijk voel je ze amper zitten. De textuur van deze beauty's zorgen dat je matte lippen krijgt net alsof je bent opgemaakt door een makeup-artist. Ze zijn gemaakt in verschillende nuances : van donkere roze kleuren tot fuchsia.

Ze zijn verkrijgbaar in 010 'Bare Nude's Soul', 030 'Barberry Hopping' en 040 'HibisKiss-Proof'.


It Pieces by CATRICE – Deluxe Glow Highlighter
---------------------------------------------------------------------


Niet alleen deze zomer maar ook in de komende seizoen is een highlighter ONMISBAAR! Catrice komt dus uit met een highlighter-palletje waar 3 nuances inzitten : Champagne, Rosé en Brons die je een prachtige glow geven.
De textuur van deze highlighters zijn erg zacht, ook bevatten ze glittertjes dat perfect reflecteerd in het licht dat je van mars kunt zien :-) .

Deze is verkrijgbaar in 010 'The Glowrious Three'.


It Pieces by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
--------------------------------------------------------------------


En natuurlijk vergeten we nooit onze nageltjes. Ook in deze collectie zijn er weer prachtige kleuren die mooi afstemmen op je makeup. Deze lakjes hebben een uitzonderlijke kleur die erboven nog eens lang blijft zitten en je een prachtige finish geeft. Catrice komt uit met 3 verschillende lakjes-kleuren in een roze kleur en 2 bessenkleuren in een tube van 10 ML... Zo heet Catrice je welkom in de herfst/winter!!

Ze zijn verkrijgbaar in 118 'Take A Brick' , 120 'Berry Necessary! en 121 'Plump Around'.
Endless Elegance. Our tried-and-test formula in nine nuances. Extraordinary colour
depth united with long durability and a high-shine finish. The professional rounded
brush allows perfect results with just one application. Three colours – rosewood
and two berry shades – welcome the autumn season. Available in 118 Take A
Brick, 120 Berry Necessary! and 121 Plump Around. 10 ml.


Ik zelf ben ongelofelijk enthousiast deze collectie te zien en natuurlijk weet ik al wat ik in mijn stash vind.

Deze collectie komt uit in Juli 2016. In België vind je hem in de Kruidvat en in Nederland vind je ze in de Kruidvat en Trekpleister.

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin