Essence Trend Edition 'Summer Fun'Binnekort komt de leukste seizoen van het hele jaar eraan naar mijn mening. Ijs eten met vrienden, zwemmen, feestjes, .... Vanaf Juli 2016  tot en met Augustus 2016 brengt Essence de perfecte zomercollectie uit voor de komende zomer 'Summer Fun'. In de collectie vind je veel kleuren zoals roze, turquoise en blauw, ook vind je er koele texturen in en must-haves voor de komende zomer.
Kijk hieronder voor een kleine preview van enkele producten die je binnekort zelf ook kunt ontdekken.


PRODUCTEN:

essence summer fun – cooling eyeshadow 


Deze prachtige oogschaduwen in koele kleuren blijven erg lang zitten. Ze zijn verkrijgbaar in 01 'Pool Position' en 02 'Shine Brighter Than The Sun'.


essence summer fun – eyebrow, lash & hair mascara 


Iets waar ik erg enthousiast over ben is deze prachtige turquoise mascara die je zowel op je wimpers, je wenkbrauwen of je haar kunt gebruiken. Deze is verkrijgbaar in 01 'Meet Me At The Pool'.


essence summer fun – lipstick pen


Wet vs. matt! In deze collectie zit er zowel een Roze lipstick pen in met een shiny 'wet look" als een mat rode kleur die perfect zijn voor de komende zomer. Dez zijn verkijgbaar in 01 'Walking On Sunshine' en 02 'Girls Just Wanna Have Sun'. 

essence summer fun – mini make-up sponges 


Specialist! Deze mini beautyblenders zijn speciaal gemaakt om creamy producten mee aan te brengen. Per verpakking zitten er 3 mini sponjes in. Ze zijn verkrijgbaar in 01 'Be My Sunshine Today!'. 


essence summer fun – nail polish 


Net zoals in elke nieuwe collectie is er nu ook een gloednieuwe nagelcollectie. Er zitten 4 verschillende kleuren in : Turquoise, Wit, Roze en Rood. Ze hebben allemaal een 'Wet look'-effect. Ze zijn verkrijgbaar in 01' Meet Me At The Pool', 02 'Shine Brighter Than The Sun', 03 'Walking On Sunshine' en 04 'Girls Just Wanna Have Sun'.


Helaas moet ik wel melden dat deze collectie tot nu toe niet verkrijgbaar zal zijn in Nederland en België, maar wel in Duitsland.
Deze collectie zal vanaf Juli 2016 tot en met Augustus 2016 verkijgbaar zijn. 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin