Catrice - Limited Edition “Contourious”


Contouren en Shapen is iets waar je nu gewoon nietmeer omheen kan. Waar je ook kijkt (magazines, tv, Social Media) iedereen doet het. Het is dus daarom dat Catrice ook met veel passie de perfecte producten voor jullie heeft gemaakt om altijd een Flawless gecontourde gezicht te hebben. Kijken jullie mee?

In deze prachtige collectie zet Catrice mooie accenten met lichte en donkere kleuren in de spotlight. Vanaf Augustus tot en met September 2016 kun je deze Limited Edition bewonderen met de bijhorende tools erbij. Zijn jullie benieuwd naar de collectie? Hieronder plaats ik de bijhorende foto's met uitleg die ik van Catrice mag delen.


DE PRODUCTEN :

Contourious by CATRICE – Brow Shaper 

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat die lege plekken van je wenkbrauwen ingevuld moeten worden. En dat kun je vanaf nu doen met de Extra Brow Shaper. Deze heeft een borsteltje aan 1 kant en aan de andere kant een potloodje. 
Deze is verkijgbaar in C01 PreceEYES Ash en C02 PrecEYES Brown.


Contourious by CATRICE – Contouring Cream Palette 

Deze 2 matte , creamy kleuren kunnen zowel gebruikt worden als individuele shades of appart gebruikt worden. In de verpakking is er een spiegeltje in verwerkt dus je kunt deze doosje overal mee naartoe nemen.
Hij is verkijgbaar in C01 Each & Every Cream.


 Contourious by CATRICE – Highlighting Stick

Contouren zonder highlighten kan niet. Het is dus super dat Catrice deze prachtige creamy highlighter heeft uitgebracht met een lichte shimmer en een prachtige glow. De highlight heeft een geweldige pigmentatie en blend erg makkelijk.
Hij is verkrijgbaar in C01 Gentle Glow.Contourious by CATRICE – Strobing Duo Highlighter 

Deze onderstaande poeder bevat licht-reflexies pigmentatie dat je huid een rose-abrikoos highlight geven.
Hij is verkrijgbaar in C01 Strobing Surpreme.Contourious by CATRICE – Sculpting Powder Palette 


Highlight, Blush en Contour : 2 palletjes met perfecte kleuren. De silky textuur is makkelijk aan te brengen en te blenden.
Hij is verkrijgbaar in C01 Pale Perfectionist en C02 Almond Architect.Contourious by CATRICE – Lip Contour & Colour 

Deze Lip Contour en Colour zijn 2 producten in 1 verpakking. Er is een matte lipliner in dat je lippen perfect contourd en ook zit er een lipgloss in die de perfecte finish geeft. Donker rose-nude en rosewood zullen elke look die je aanbrengt complimenteren.
Ze zijn verkrijgbaar in C01 Nude en C02 Rosewood.Contourious by CATRICE – Contouring Brush 

Highlight en contour met 1 tool. Deze dunne, shaped brush met een goede handvat kan gebruikt worden om je highlight aan te brengen als voor te contouren. Omdat de haren erg dun op elkaar gezet zijn kun je hiervoor perfect je neus contouren.Deze collectie zal vanaf Augustus tot en met September 2016 verkrijgbaar zijn in België : Kruidvat en in Nederland : Trekpleister en Kruidvat. 
Weet jij welke product er in je collectie thuis hoort? Laat het me hieronder weten!! 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin