Anna Nooshin feat. Hunkemöller


We kennen allemaal de Hunkemöller. Een lingeriewinkel waar we heel vaak 'eventjes' binnenlopen en leuke setjes lingerie en badmode kopen. 
Sinds kort heeft de Hunkemöller een geweldige samenwerking met Anna Nooshin. Een dame die ik geweldig vind. Ze heeft haar beiden voeten op de grond, en heeft een prachtige personaliteit. Moet je haar niet kennen dan plaatst ik graag hieronder een youtube video van haar online. Ze is ook een blogger dus abonneer zeker op haar kanaal!! 


Anna is een geweldige blogger, tv-host , vlogger, en auteur. De collectie die ze samen met Hunkemöller gemaakt heeft laat duidelijk zien dat ze smaak heeft. Ze is niet alleen het gezicht van deze collectie, maar ook zie je dat haar personaliteit en smaak doorkomt in deze lijn. 

'Ik geloof dat een vrouw heel diep gaat in haar contrasten, innerlijke beauty, het uiterlijk en geïnspireerd is door de omgeving rondom haar. Mijn doel voor deze collectie is dat je je best sexy, powerful mag voelen. Ik wil dat alle vrouwen zich sterk moeten voelen en dat niemand je in de weg staat als jij je droom achterna gaat.'

De collectie bied je bodies in het kant, verleidelijke lingeriesets, en gesofisticeerde avondkledij met een top, kimoni en een broek dat het bijna te mooi is om thuis te dragen. 


De Anna Nooshin voor Hunkemöller collectie zal exclusief online verkrijgbaar zijn als voorverkoop vanaf de 16de augustus en in de winkels vanaf 21 augustus 2016. De gehele collectie is verkrijgbaar in maten XS - XL en cupmaten A - E. De prijzen variëren van €14,99 tot €44,99. 


Je weet wat te doen als je deze collectie wilt zien en als je ze thuis wilt hebben! Veel shopplezier!!


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin