Inna Suncare - Zonnebescherming

Als Beautyblogger vind ik het erg belangrijk om je huid te beschermen,  ook tegen de zon. Ik heb heel vaak de fout gemaakt om zonder bescherming urenlang te liggen bakken maar dat mag je NIET doen. Ik ben erg enthousiast een artikeltje te mogen schrijven over de Nieuwe Inna Suncare.  Ook omdat ik zelf mama ben voelde ik me geschikt om deze blog te maken. Lezen jullie mee?

De eerste echte zonnestralen zijn eindelijk in het land en we moeten nu extra hard onze huid koesteren. De zon heeft veel goede kanten dat je haast zou vergeten dat zonnestralen ook een keerzijde hebben.
Inna Suncare zonbescherming zorgt ervoor dat jij heerlijk van de zon kunt genieten , ook wanneer je een kindje verwacht! Inna Suncare is de eerste zonnelijn die speciaal is ontwikkeld om de huid tijdens en na de zwangerschap te beschermen en te verzorgen. Met Inna Suncare is je huid niet alleen bestand tegen schadelijke invloeden van de zon, maar ook extra goed wordt verzorgd. Bovendien biedt hij bescherming tegen het ontstaan van zwangerschapsmasker en helpt het striae te voorkomen. Ook werkt deze creme erg goed tegen ouderen, die last hebben van ouderdomsvlekken.
Inna Suncare is gericht op een goede verzorging en bescherming van de gevoelige huid. Hij is dermatologisch getest en wetenschappelijk bewezen, iets wat zwangere vrouwen onder ons zeker moeten weten. De textuur smeert gemakkelijk uit , en trekt snel in, ook is hij waterbestendig. Wat het dus intressant maakt, vooral omdat de vakantie zo dichtbij is.

-Meiritage is een wetenschappelijk bewezen ingrediënt dat de overproductie van pigment in de huid tegengaat en pigmentvlekken vermindert.

-Elastan stimuleert de aanmaak van Elastine waardoor de huid elastischer en steviger wordt. Het gaat de vorming van stiae tegen en is toegepast in alle formules voor het lichaam.

-De krachtige UV-filters zijn samengesteld uit de beste ingrediënten die de huid optimaal beschermen tegen de schadelijke werking van UVA- en UVB-stralen en tegen pigmentvlekken.

-Alle Inna Suncare producten hebben een subtiel allergeenvrije parfum dat geschikt is voor de zeer gevoelige huid. Ook voor de oudere huid. Assortiment en consumentenadviesprijzen:
Inna Suncare Face Crème SPF 50+                                      € 12,99 (50ml)
Inna Suncare Face & Body Spray SPF 30                             € 19,99 (150ml)
Inna Suncare Face & Body Spray SPF 50+                           € 23,99 (150ml)
Inna Suncare Aftersun Face & Body Spray                          € 12,99 (150ml)

Inna Suncare is verkrijgbaar bij apotheek en drogistXxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts