Huidverzorging : Apivita's Aqua Vita


Vandaag wil ik het graag met jullie hebben over gezichtshydratatie. Ik heb de eer een artikeltje te mogen schrijven over het merk Apivita. 

"Apivita is een beautymerk met Griekse roots. Deze onderneming is een absolute voorstander van zonne-energie, het recycleren van water en bestaan hun verzorgingsproducten helemaal uit natuurlijke ingrediënten. 
Apivita optimaliseerd de formule van de Aqua Vita lijn : een vochtinbrengende gamma dat ook een anti-aging effect heeft."

In de formules van de crémes zit Propolis. Propolis is het natuurlijke antisepticum van bijen en zorgt voor een gezonde groei en het voorbestaan van de bijenkort. In 'beauty termen' vertaalt zich dat naar een antiverouderingseffect. Propolis verhoogt de velvitaliteit en verbeterd de synthese tussen collageen en elastine. Apivita nam een patent op dit wonder van de natuur. 


PRODUCTEN
SERUM

Monnikspeper in combinatie met hyaluronzuur en zes hydraterende ingrediënten, waaronder honing, zorgen voor een intensieve hydratatie die tot diep in de huid doordringt.
Deze kost €40

OOGVERZORGING

De hypoallergene, revitaliserende oogcrème van Aqua Vita heeft een buitengewone textuur die de gevoelige huid rond de ogen hydrateert en verjongt en bovendien wallen en donkere kringen verzacht.
Deze kost €28,60
BB CREAM SPF 20


Je huid hydrateren en tegelijk voorzien van een stralende teint? Dat doe je met de BB Cream van Apivita. Het propolisextract beschermt tegen de schadelijke stoffen van luchtvervuiling terwijl de natuurlijke zonnefilters huidveroudering tegengaan.
Beschikbaar in Light of Medium voor €35


Bent u geintresseerd in deze producten, dan vind je ze in de apotheek (in België). 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts