Essence Trend Edition “The Beach House”Zon, Zee, Strand, Hitte, blauwe hemel,  ... De zomer komt er stilletjes aan en dat is al een tijdje te zien! Essence wilt de komende zomer voor jou de beste ervaringen nog beter doen meemaken met hun nieuwe collectie. Vanaf midden Juni tot midden Juli 2016.

In de collectie zie je dat turquoise, zandkleuren, wit , roze en koraal je look licht en zomerlijk maken. Voor je nagels zijn er lakjes met een 'water shine' zodat ze eruitzien alsof je net uit de zee komt. In de zomer is een gezonde glowy huid ook een must, dus ook zit er iets in de collectie om je huid bruiner er glowyer te laten uitzien.

Genoeg gesproken, Het is tijd om een voorproefje van de collectie te laten zien. Are you ready?essence the beach house – duo eyeshadow 


2 Oogchaduws met frisse kleuren combinaties , zowel ivoorzand als wit-koraal, die perfect passen in deze collectie. Ze geven een prachtige effect op je oogleden. Deze oogschaduws hebben een leuke, speelse zigzagdesign.
Ze zijn verkrijgbaar in 01 'Build me a Sandcastle' en 02 'Sea you Soon'.essence the beach house – core lipstick 


Shiny lippen. De hart van deze lipsticks in koraal en roze geven je lippen een zomerse touch of colour. Door de contraste kleur van de binnenkant blend deze mooi en krijg je een 'beach look'.
Ze zijn verkrijgbaar in 01 'Beachy Keen' en 02 'Summer Kinda Girl'.

essence the beach house – beach glow fluid 

In de zomer hoort natuurlijk een prachtige bruin getinte huid dat een lichte glow heeft. Deze beach glow zorgt hiervoor, het lijkt alsof je de hele dag aan de zee gezont hebt. Je kunt deze ook gebruiken om je gezicht en nek te highlighten. Ook kan je deze mixen met je dagcréme.
Hij is verkrijgbaar in 01 'Girls Just Wanna Have Sun' (30ml)
essence the beach house – duo blush 

Deze 2 kleurige blush in roze en koraal geeft je gezicht een frisse look. De design van deze blush is net zigzag als de oogschaduws, dat maakt de design en verpakking dat erg speels en zomers.
Hij is verkrijgbaar in 01 'Give Me Vitamin Sea!'.


essence the beach house – nail polish 


Deze prachtige 3 lakjes maken zelf je nagels zomerproof. Roze en koraal hebben een 'water shine effect' de witte heeft dan weer een 'Zeezout effect' en de blauwe heeft een matte finish.
Deze kleuren zijn verkrijgbaar in 01 'Beachy Keen' 02 'A Summer Kinda Girl' , 03 'Sandy Toes & Santy Kisses' en 04 'Splish Splash'.Deze collectie is vanaf midden Juni tot en met midden Juli te verkrijgen. Welk wil je? Of wil je ze allemaal?

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts