Limited Edition “Net Works” by CATRICE


Ik heb weer een superleuke artikeltje voor jullie... Catrice Cosmetics komt binnenkort uit met een nieuwe Limited Edition.  Deze collectie is een lijn die erg vrouwelijk en speels is. Denk aan pastelkleuren, nude-tinten, en zachte poeders.
Ben je benieuwd hoe Catrice deze collectie op YouTube heeft geplaatst? Bekijk dan hun filmpje door om de link hiernaast te klikken :  https://www.youtube.com/watch?v=eElns6Olp-0 .

Ik deel met jullie dan ook graag een kleine previeuw van enkele producten die je in de komende nieuwe collectie mag verwachten. Zijn jullie er klaar voor?


Net Works by CATRICE – Softly Touch Shadow


In de komende collectie mag je 3 poeder-gel oogschaduws verwachten met en zachte textuur die gel aanvoelt, maar poederig word aangebracht voor een prachtige applicatie. 
Deze oogschaduws zullen verkrijgbaar zijn in : C01 'Melt Down Brown, C02 'Nude Netisfaction', en C03 'Mint Mashup'.Net Works by CATRICE – Softly Touch Blush 


Een cream blush met ongelofelijk veel pigment en een prachtige abrikooze kleur bevat deze prachtige collectie ook. Ook deze is makkelijk aan te brengen, hij is gellie-achtig die ook poederig aanvoelt bij het aanbrengen, net zoals de oogschaduws. 
Deze blush is verkrijgbaar in : C01 'Mashed Peach'.Net Works by CATRICE – Nail Lacquer 


De kleuren van deze Limited Edition lakjes zijn fantastisch, duurzaam en hebben een geweldige glans. De verpakkking heeft een zilveren dopje zodat je erg goed ziet welke kleur shimmert of erg veel shined. 
Ze zijn verkrijgbaar in kleuren : C01 'M-Ashy', C02 'Mashed Peach' , C03 'Nude Netisfaction', C04 'Mint Mashup' en C05 'Green Nettraction'. 

“Net Works” by CATRICE zal beschikbaar zijn vanaf eind Mei tot en met midden Juli 2016. Helaas nog niet in België en Nederland...  Laten we hopen dat we er toch online aan kunnen geraken. 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin