Essence Trend Edition “Bloggers’ Beauty Secrets”


Mijn favoriete beauty product is .... ? In deze blog deel ik graag met jullie welke producten de bekendste beautybloggers en trend setter het leukste vinden. Essence heeft met 4 bloggers gewerkt (2 duitse , 1 engelse en 1 nederlandse blogsters) om de "Bloggers' Beauty Secrets" te kiezen die dan van Juni tot en met Juli 2016 te koop zullen zijn.
Zijn jullie benieuwd welke producten de nummer 1 gebruikte producten zijn van de blogsters? Ik laat het je graag zien!


Essence Bloggers` Beauty Secrets – Touch Up To Go! One-For-
All Palette + Nagellak door Diana zurLöwen All4one!

Blogster Diana vind haar Touch Up To Go-palette een absolute must om in je stash te hebben. Vooral voor meiden die graag hun must-haves beautyproducten bij de hand hebben. De pallet bevat 3 oogschaduws in mauve, bruin en nude, dan ook 2 blushes en een cremepje. De producten kun je combineren, de creme en de blush worden samen een mooie lipgloss in een handomdraai. Ook is er inclusief in de palette een duo aplicator voor een snelle touch up. Voor je nageltjes in de verf te zetten kun je er eventueel ook een mooie semi-matt lakje bij combineren.
De one-for-all palette is verkrijgbaar in 01 Touch Up To Go! hij kost €4,99 en de nagellak 01 Be Happy + Smile.Essence Bloggers` Beauty Secrets – Vintage Rose Oogpalette + Nagellak Door Palmira Rosy
Beauty! 


De 'Vintage Roze' palette gekozen door Palmira bevat oogschaduws in glitter wit, zacht roze en warme bruine tinten. Er zit ook een eyeliner in en een highlighter dat de hele look complimenteerd. De oogschaduw, eyeliner en highlighter kan aangebracht worden met de duo aplicator die je in het palletje vind. Zelfs de metallic, roze-gouden nagellak maakt de hele look compleet. 
De vintage roze oogschaduwpallet is verkrijgbaar in 02 'Vintage Roze' en kost €4,99, de nagellak heet 02 Hello Beautiful!


Essence Bloggers` Beauty Secrets – Shape & Shadows Eye Contouring Palette + Nagellak door Mary Eyes on.

Blogster Mary heeft heel graag een combinatie van een trendy oogmakeup en prachtige wenkbrauwen. Dus dan is het vanzelfsprekend dat de oog countour palette deze contouring trend perfect is. Hij bevat oogschaduws, wenkbrauwpoeder, een highlighter en wenkbrauwgel die eventueel ook als wenkbrauwpoeder gebruikt kan worden. In het palette zit ook een aplicator in voor je wenkbrauwen. De bijpassende nagellak heeft een modderige kleur die je look complimenteerd. 
Het palettje is verkrijgbaar in 03 Shape & Shadows , Around . Hij kost €4,99. De nagellak heet 03 'All Eyes On Me'.
Essence Bloggers` Beauty Secrets – The Glow Must Go On Bronzing And Highlighting Palette + Nagellak door Serena Shine bright!

Met haar 'The Glow Must Go On' palette, laat blogster Serena zien hoe mooi deze palette is. Er zitten 3 verschillende warm getinte bronzers in die individueel gebruikt kunnen worden of in combinatie om je een mooie glow te geven. Ook zitten er 2 oogschaduws in die je look erg glam maken. De highlighter zorgt dat de mooie plekken in je gezicht uitkomen , ook is hij makkelijk aan te brengen met de inclusieve kwast die in het palettje zit. De bijpassende nagellak geeft je look een zomerse tint.
De bronzing en highlighter palette is verkrijgbaar in 04 The Glow Must Go On en kost €4,99. De nagellak heet 04 Shine Bright.

 With her “the glow must go on” palette, Serena ensures a radiant complexion for all! Three different bronzers in warm shades can be used individually or in combination to create a fresh glow, while the two eyeshadows offer eye make-up styles with a glam factor. The highlighter emphasizes the best facial features and can easily be applied and blended with the mini-brush – just like the bronzer. The nail polish in bright turquoise is sure to get you in the mood for summer. The bronzing and highlighting palette is available in 04 the glow must go on, around 4.99 €* and the nail polish 04 shine bright.


DE BLOGGERS


Linksboven : Mary - strikeapose.co.uk
Rechtsboven : Diana zur Löwen - dfashion
Linksonder : Serena - beautylab.nl
Rechtsonder : Palmira - beautypalmira.de


De collectie komt in Juni 2016 tot en met Juli 2016 in de winkels terecht.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts