The Body Shop : New Oils Of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream


The Body Shop heeft een nieuwe cream uitgebracht, een intensely revitalising sleeping cream, dat je huid vernieuwt terwijl je slaapt. 

'Ondanks dat 8uur het droomscenario is van de ideale hoeveelheid slaap per nacht, is dat niet altijd voor iedereen de realiteit.
En iedereen die na een te korte nacht in de spiegel kijkt, weet wat slaaptekort kan doen met de huid. Ook weten we dat een lange periode van slaaptekort de tekenen van huidveroudering versterkt. 
En daarom is het zo belangrijk om het beste uit de nachtrust te halen, hoeveel uur deze ook duurt. De piek van de vernieuwingsperiode van de huid ligt tussen 23u en 2u, daarom noemen we dit de gouden uren. En dat is precies het moment dan de NIEUWE Oils of life Intensely Revitalising Sleeping Cream om de hoek komt kijken. Onze luxe, maar ultra-verfrissende textuur smelt in de huid en revitaliseert de huid terwijl jij slaapt.'


Het potje van 80ml kost €35. Het is aangeraden deze creme aan te brengen op je gezicht, net en decolleté. PERFECTE COMO VOOR EEN GOEDE RESULTAAT

Om een perfecte resultaat te behouden kun je 4 producten in volgorde (zoals op bovenstaande foto) gebruiken.


Ook deel ik graag met jullie de The Body Shop tips om je huid slapend te verbeteren.

Zelf ben ik grote fan van alle producten van The Body Shop. Neem eens een kijkje in een van hun filialen voor hun geweldige producten.
Deze producten van het 'Sleeping Cream' collectie zullen vanaf 5 April te koop zijn.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin