NIVEA : Sun Protect & Hydrate Collectie


Nog heel eventjes wachten en we gaan op reis waar het warm is en waar een ongelofelijke strand ligt, of we blijven in ons eigen landje. Waar je ook bent is het belangrijk je huid goed te beschermen tegen de zon. 
Ik heb de eer gekregen een blog te schrijven voor Nivea over hun Sun Protect & Hydrate collectie. We kennen deze producten allemaal goed, want al jarenlang hebben Nivea-producten onze huid en haar goed verzorgd en beschermd. En natuurlijk moet dat ook in warme, hete, gezonstraalde dagen. 

Nivea heeft een grote assortiment zonnebescherming-producten, en omdat het belangrijk is dat elke persoon in je gezin goed beschermd is, leg ik je uit welke producten er zijn.


 Nivea : Roll-On Zonnebescherming
'De kinderhuid is fijn en gevoelig, waardoor ze extra kwetsbaar is voor UVstralen die langdurige schade kunnen veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om je kids te beschermen, niet alleen op vakantie, maar ook tijdens een wandeling, op het speelplein, tijdens het sporten, … Maar je weet wel hoe dat gaat: eenmaal aangekomen op het strand of op het speelplein, denken de kleintjes enkel nog aan zich amuseren en liefst zo snel mogelijk!'

De Roll-On Zonnebescherming met SPF 50 (50ml) kost : €6,99


NIVEA : Sun Kids Hydraterende Zonnespray

'Met zijn sprayformaat is dit zonneproduct bijzonder eenvoudig aan te brengen, waar je je ook bevindt. De kleintjes kunnen de spray gebruiken als waterpistool… en zichzelf zo al spelend beschermen! Net zoals de Kids Hydraterende Roll-on garandeert zijn formule een doeltreffende bescherming tegen zonnestralen (SPF 50+). Daarnaast werd de formule eveneens verrijkt met Panthenol, die de huid 24 uur lang hydrateert.'

De hydraterende zonnespray met SPF50 (300 ml) kost €19,59.


NIVEA Sun Protect & Hydrate voor volwassenen


Hieronder deel ik graag met jullie de tips van nivea ( in de link ) wat en hoe je je moet beschermen in de zon. 


Bescherm jij je altijd als je in de zon zit/ligt? Laat het me hieronder weten!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin