Essence Trend Edition “Lights Of Orient”


Oriëntaalse beauty! Dit is waar Essence zich in deze geweldige collectie heeft laten inspireren. De nieuwe 'Lights Of Orient'-collectie van Essence zal vanaf April 2016 tot en met Mei 2016 te verkrijgen zijn in alle Kruidvat-filialen van België en in alle Kruidvat en Trekpleister-filialen van Nederland. 

Als je naar deze prachtige collectie kijkt zie je een mooie bronzer editie dat als je het aanbrengt lijkt het wel dat je door de arabische zon gebruind bent. Hij bevat een goud, koperen en rode nuances. In de collectie ga je een schat van beautyproducten vinden die een lichte shimmer en goude nuances hebben. Kijken jullie hieronder met me mee?
essence lights of orient – eyeshadow palette


In deze prachtige oogschaduwpallet zijn 6 warme kleuren waar je enorm veel looks mee kunt creëren. Het palletje bevat een duoapplicator, een spiegel en ook heeft de verpakking een oriëntaals design. 
Deze pallet is verkrijgbaar in 'We <3 Arabian Nights'.

essence lights of orient – matt lipstick

Deze prachtige rode getinte matte lipsticks zijn zeker een musthave voor je stash. Zoals je ziet zijn ze in een elegante dunne verpakking gestoken.
De matte lipsticks zijn verkrijgbaar in kleuren : 01 'Belly Dancing Queen' , 02 'Princess Yasmines Choice' en 03 'The Sultan's Daughter'.
essence lights of orient – bronzer + blush


Deze prachtige bronzer geeft je huid een prachtige gloed. Hij is matt met kleine gouden shimmer in de center van de bronzer. Je kan je mixen zoals je hartje het beliefd. 

De blush ernaast heeft een lichtroze kleur die je huid een prachtige gezonde, mysterieuze blik geeft.
De bronzer is verkijgbaar in kleuren : 01 'Sunkissed Beauty' en 02 'Oriental Beauty'. 
De blush is verkrijgbaar in kleur : 01 'Princess Yasmine's Choise'.

Deze collectie zal vanaf April 2016 tot en met Mei 2016 te koop zijn. 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin