Catrice Cosmetics - Limited Edition "Denim Divine”


Lieve volgertjes, superleuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn nieuwe blog. Deze keer heb ik een superleuke nieuwe Limited Edition met jullie te delen van Catrice Cosmetics.

Hun nieuwe lijn is gebaseerd op denim, zoals het al in de titel te zien was. Vanaf de 19de eeuw tot de dag van vandaag is jeans een normale stof dat we in verschillende manieren dragen. Geen ander stof is zo vaak gebruikt in al die jaren dan Denim. Ook in de komende nieuwe collectie's word er op de catwalk Denim jumpsuits, Denim jurken, Denim broeken gebruikt en dan in combinatie met leuke andere stofjes.

De nieuwe Limited Edition 'Denim Divine' van Catrice maakt je look af met beautyproducten die vanaf midden April tem midden Mei 2016 te koop zal zijn.
Denk vooral aan elegante highlights, rose-gouden verpakkingen , bronzers, een en breed gamma in pallets van blauw, tot nude met bruine tinten, en koraal kleuren.


TEASER-VIDEO

Hieronder laat ik je graag de video zien van wat de komende collectie je te bieden heeft. Veel plezier!


DE PRODUCTEN

Denim Divine by Catrice- Eye Shadow Palette Carpe Diem

In deze palletdoosje zitten 6 hooggepigmenteerde oogschaduwtjes in en een grote makeup-brush. De verpakking op zich is metallic roze-goud.
Dit palletje is genaamd : C01 'Injeanious'.Denim Divine by CATRICE – Luminous Lip Gloss Voor elke vorm lippen, voor elke meid is er altijd een gepaste lipkleur. Deze lipgloss hebben een zachte textuur die je lippen in de kijker zetten. Perfect voor de lente en de komende zomer.
De glossjes zijn verkrijgbaar in kleuren : C01 'Women's Cut' en C02 'Comfort Fit'.


Denim Divine by CATRICE – Powder Blush & Bronzer
De komende zomer gaat je huid in een perfecte blush met perzik-kleurige tinten helemaal stralen. Hij is makkelijk aan te brengen en makkelijk te blenden. De finish van deze blush is matt.
Natuurlijk is je gezicht niet af zonder wat bronzer. Zoals de blush is ook de verpakking roze-goud afgewerkt dus het mag zeker niet missen in je makeup-zakje. 
Deze blush is verkrijgbaar in kleur : C01 'Stone Blushed'.
De bronzer is verkrijgbaar in kleur : C01 'Hot Tants'.Denim Divine by CATRICE – Nail Lacquer Natuurlijk is je hele makeup af als je je nageltjes in de kijker plaatst. Want dat maakt ook je perfecte jeans-outfit af. De lakjes hebben een geweldige formule die erg dekkend is, en ook erg makkelijk aanbrengt. De verpakking is strak, vierkantig wat het dan stoer en toch vrouwelijk maakt.
De lakjes zijn verkrijgbaar in kleuren : C01 'Dark Denim Blue', C02 'Fabricot' C03 'Women's Cut' C04 'Comfort Fit' en C05 'Gold Miners'.Deze 'Denim Divine' collectie is vanaf midden April 2016 tem midden Mei 2016 verkrijgbaar in Belgie : Kruidvat , en in Nederland : Trekpleister en Kruidvat.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts