"ZENSIBILITY" by CATRICE Limited Edition


Vandaag deel ik graag met jullie de nieuwe komende collectie die Catrice uitbrengt in Maart 2016. Ik heb de eer om hierover een woordje uitleg te geven met bijkomende foto's.

Met deze nieuwe limited editie 'Zensibility' van Catrice duikt jou wereld in een vredige, zen universum. Er zijn mooie producten met rustige grijze en roze kleuren, lightblauw en felrode kleuren die perfect matchen samen en die je een prachtige look geven. Er zijn prachtige highlights gemaakt en langdurige lipsticks in mat rood, en nagellakjes met een extravagante verpakking.

Zijn jullie klaar voor wat foto's en uitleg? Hier ga ik ...


ZENSIBILITY by CATRICE – Quattro Eye Shadow 

Wil je graag hoge pigmentatie in de oogschaduw? Dan is deze pallet perfect voor je! De verpakking is stijlvol zwart met een bamboo print. In deze pallet zitten grijze en roze tinten met een matte en wat shimmerlakjes. Deze pallet is verkrijgbaar in kleur C01 'Ease And Comfort'.


ZENSIBILITY by CATRICE – Eye Line-Art Pen 


Deze eyeliner art pen van Catrice heeft een speciale unieke vilt-tip waar je perfecte lijnen en stipjes op je ooglid mee kunt aanbrengen. Deze pen is erg gepigmenteerd, blijft lang zitten en de kleur is pikzwart. Je kunt hiermee een perfecte cat-eye mee maken of een artistic eyeliner. Deze pen is verkrijgbaar in kleur C01 'Black'.


ZENSIBILITY by CATRICE – Lip Geisha 


Deze prachtige lipstick met een gekke vorm heeft een ongelofelijke mooie matte finish. Hij heeft een prachtige rode intensieve pigmentatie en zorgt dat je lippen in de kijker komen te staan. Deze product is dus echt een eye-catcher.  Hij is verkrijgbaar in C01 'REDiant Energy'.ZENSIBILITY by CATRICE – Bouncy Blush 


Deze prachtige blush heeft een poeder-gel structuur die je een natuurlijk effect geeft. Hij is poederig, zacht en creamy tegelijk. Eenmaal dat je deze blush aanbrengt blend hij gemakkelijk of je foundation en poeder zonder te vlekken. Hij is verkrijgbaar in C01 'Moment CaptuRED'.


ZENSIBILITY by CATRICE – Nail Lacquer 


Deze prachtige lakjes in lichtblauw, warm grijs en roze zijn prachtig in combinatie met deze limited editie. De formule van de lakjes zijn erg dekkend, en langblijvend. Het borsteltje zorgt ook voor een simpele aanbreng zonder strepen. De lakjes zijn verkrijgbaar in kleuren : C01 'Turqouisensai', C02 'Greatly Greyish, C03 'Sheer Silence', C04 'Zensible Rose' en C05 'REDiant Energy'.
De volledige lijn is verkrijgbaar vanaf Maart 2016...


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin