The Body Shop: Drops Of Youth Essence Lotion


The Body Shop heeft een tijdje terug nieuwe lijn uitgebracht : Drops Of Youth. Zelf heb ik van hun de Youth Essence Lotion gekregen.
De producten van deze lijn zijn gebaseerd op de natuur. Hieronder wat uitleg van The Body Shop zelf.

'Elke plant dankt haar vermogen tot vernieuwing aan stamcellen. Het zijn deze cellen die aan de basis staan van de sterkste kracht van Moeder Natuur : Het keer op keer laten groeien en bloeien van alles wat leeft.
Geen berg te hoog, geen zee te diep : We zijn de hele wereld rondgereisd op zoek naar 3 weerbare, duurzaam te vergaren planten die dankzij hun buitengewone kwaliteiten weten te overleven onder de meest barre weersomstandigheden.'De Drops Of Youth zorgt dat je huid soepel, elastisch en jonger oogt. Zoals je ziet heb ik in mijn handpalm maar 3 druppeltjes laten vallen, en deze hoeveelheid gebruik ik elke morgen en avond over mijn gezicht. 
Deze lijn is dus perfect voor ons die al tekenen vertoont van veroudering. We willen allemaal een fluweelzachte, heerlijke huid. 
Wat is de kracht van deze product? In deze blend zitten 3 plantstamcellen die je huid vernieuwen. 
Er zitten Edelweiss, Zeevenkel en Blauwe Zeedistel in. Als je dit elke dag gebruikt voor het aanbrengen van je makeup en na het afhalen van je makeup 's avonds zul je merken dat je huid gehydrateerd word, een gezonde teint krijgt, en een ontspannen uitstraling krijgt. 

Weet je dat deze geweldige product goed voor je zal zijn, ga dan snel naar een The Body Shop filiaal en ontdek hun huidverjongende lijn.
Weet je dat elke 23 een product van deze lijn over de toonbank gaat. Dus zeker de moeite!!!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin