Original Silicea - haar en nagels


Zelf ben ik erg enthousiast dat ik de kans kreeg om hierover een artikel te schrijven. Waarover gaat het? Ik heb al maanden, jaren zelfs last van haaruitval, fijn en futloos haar. Helaas word het telkens erger. Ik snap dat vele meiden dit ondervinden en zich ongelofelijk onzeker voelen. Ikzelf ga deze product uittesten en jullie op de hoogte houden hiervan.

'Wie droomt nu niet van perfecte haar en nagels nu dat de zomer er stilletjes aan komt? Neem afscheid van je futloos en slappe, broze nagels door het kiezelzuur van Original Silicea. Dankzij dit product heb je na 3 maanden sterke nagels en gezonde, prachtige lokken.'

Wat is kiezelzuur?

Kiezelzuur is Silicum wat een noodzakelijke element is voor bindweefsel, je botten, je haar en nagels. Bindweefsel in cruciaal voor de gezondheid van je lichaam. Dat bindweefsel verstevigt je haar, huid en nagels van binnenuit. Je schoonheid is als het ware vanbuiten zichtbaar.


Hoe gebruik je deze product?

Deze supplement is makkelijk op te nemen. Hij is in vergelijking met andere preparaten veel actiever in je lichaam. Na 3 maanden zie je al dat er meer haar groeit en na 6 maanden word je haar dikker. Je neemt liefst elke dag een eetlepel van deze siroop. Hij bestaat ook in tabletten en in gelvorm. 


Waar kan je hem vinden?

De Original Silicea kun je kopen in de apotheek en in je dichtstbijzijnde natuurwinkel voor €10,60.Xxxx SerafinaReacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin