H&M Conscious - Lente 2016H&M is bekend om hun duurzame mode en nu zal H&M ook duurzame beauty producten uitbrengen. Sinds vorig jaar is H&M al goed gegroeid met hun makeup en beauty-afdeling, maar deze is dus gegroeid door hun nieuwe Conscious Beauty Collectie.

Deze nieuwe collectie kun je vanaf de Lente in enkele filialen en online vinden. Het zijn organische producten voor huid , haar en lichaam. De Conscious lijn komt er als aanvulling op de klassiekere beauty collectie die vorig jaar werd gelanceerd.


Hun collectie bestaat uit een dertigtal producte'n voor lichaam en haarverzorging. Denk aan lippenbalsem, douchegel, shampoo, handcremes, haarolie, .....
Alles is dan ook verpakt in gerecycleerd materiaal. Ecocert zet daarom hun schouders onder het project. Wie Ecocert dan ook kent weet dat hun verpakkingen uit 95% uit natuurlijke stoffen komen. 


Je kunt deze collectie vanaf de Lente 2016 verwachten in elke filialen en ook op hun online webshop. 

Persoonlijk vind ik de verpakkingen en producten zelf er erg goed uizien. Vrij professioneel en netjes. Ik kan haast niet wachten tot we ze kunnen kopen.


Ikzelf kijk ik enorm hard naar uit... jij ook?Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin