Essence Trend Edition “Wake Up, Spring!”Laten we afscheid nemen van de winter en samen verwelkomen we de lente! De lenteregen op je gezicht, de warme zon op je lichaam en urenlang buiten wandelen.
Vanaf nu zetten we die sjaals en mutsen in de kast.
We verwelkomen vanaf nu de 'Wake Up, Spring" editie die vanaf Maart tot en met April 2016 te koop is.

In deze collectie zijn er veel pastelkleuren zoals abrikoos, roze, lila en muntkleuren. Als je de design ziet denk je gelijk aan de lente met mooie bloemen-print.
Laten we kijken hoe de collectie uitziet .... 
Essence Wake Up, Spring! - Oogschaduw palette 


Deze oogschaduw palette is een vrij shimmerige palette. Je kunt de lichtere kleuren ook als highlighter gebruiken. De zachte kleuren gecombineerd met koele kleuren passen mooi gedurende de hele lente en zomer. 
Deze palette is verkrijgbaar in kleur 01 'Spring It Up'.


Essence Wake Up, Spring! - Eyeliner PenPastelkleuren zijn zoals ik net zei helemaal de trend deze lente. Je kunt met deze vilt-tip pen makkelijk een pastelkleurig eyeliner tekenen die urenlang blijft zitten. 
Deze pennen zijn verkrijgbaar in 01 Happy First Day of Spring, 02 Let The Spring Begin en 03 Spring A-Ling A-Ling.


Essence Wake Up, Spring! - Blush


De blush een perfecte abrikoos en roze kleur geeft een glow op je gezicht. In de blush-palette is een spiegeltje in verwerkt zodat je moeiteloos een kleurtje op je snoet kan toveren. 
De blushes zijn verkrijgbaar in kleuren 01 Hello Sunshine en 02 Bye-Bye Winter.

Essence Wake Up, Spring! - Tie & Dye Nail Polish SetDeze set nagellak is ideaal om je kleuren die je meestal aanbrengt op je nagels, wat op te krikken. Elke set bevat een megadekkende lak als basis en 2 jelly kleuren die je kan gebruiken om een aumbre-stijl mee te creeren. 
Deze lakjes zijn verkrijgbaar in kleuren 01 Spring It Up! en 02 Spring A-Ling A-Ling.
Deze hele collectie is vanaf Maart 2016 tot en met April 2016 verkijgbaar in Belgie in de Kruidvat en in Nederland in de Kruidvat en Trekpleister.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin