NIEUW Essence Update : Februari 2016


Hello, lieve volgertjes. Ik heb weer een superleuke update van het merk Essence. Vanaf half Februari zal het Lente/Zomerseizoen extra aantrekkelijk worden met veel must-have producten in het Essence assortiment.
Coole looks met een wow-effect staan hierbij voorop. Het komende seizoen wordt kleurrijk, maar ook nude, pastel en smokey looks krijgen een nieuwe invulling.

Een van de grootste trends is wit in al zijn facetten. Als eyeliner, oogschaduw of op je nagels, je ontkomt er helemaal niet aan. De lente/zomer highlights variëren van mascara's voor extreem volume tot glossy lipbalms die de lippen verzorgen. 
Van combinatieproducten voor een perfecte teint tot nieuwe it-nagellakken in trendy, lichte nuances, gewaagde kleuren en met nieuwe metallic effecten. Essence blijft ons weer zoals elk seizoen verrassen!

De Essence Lente/Zomer collectie is vanaf half Februari 2016  verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 
Kijken jullie mee welke nieuwe producten je kunt ontdekken?
Als eerste heb je de eyebrowgel van Essence. Dit is een perfecte dupe voor de Anastacia brow, en who cares? Je hebt ze binnekort voor een hele goede prijs. Je kan deze gel aanbrengen met een wenkbrauwkwast voor een mooie resultaat. Vervolgens kan je wenkbrauwgel gebruiken zodat je wenkbrauwen de hele dag mooi zitten zonder uit te vegen.

 

Deze prachtige blushes zijn perfect en makkelijk om aan te brengen. Je hebt ze in 3 verschillende kleuren (Cinnamon Candy, Peach Candy, en Strawberry Candy). De pigmentatie van deze blushes zijn erg goed en ook is de verpakking erg handig, je kan ze makkelijk in je makeup-tasje stoppen en ze overal meenemen.


Deze 2 poedertjes kan je gebruiken om je gezicht mee af te poederen. Er zitten 3 verschillende kleuren in elke compactdoosje om je onevenheden mee te verdoezelen. Het groene zorgt ervoor dat dat je puistjes of plekjes kan wegwerken , de roze/rode kleur gebruik je om donkere kleuren mee weg te werken. Ik vind het erg leuk dat hij gemaakt is voor zowel de bleke als de iets donkere huidskleur.


Essence is niet alleen bekend voor hun makeup, maar ook voor hun kwasten. En nu dat 'contouren' DE hype is, komt Essence dan ook uit met een Countour-Brush. Hij is erg zacht, en blend dan ook erg goed je creme of poedercontour erg goed uit. Omdat de prijs (budgetvriendelijk) en kwaliteit altijd goed is weet je dat je zeker geen kat in de zak koopt. Win Win!!!
Niet alleen zijn erg creme-blushes, maar ook compacte poederblushes te verkrijgen binnenkort. Je hebt ze in 3 verschillende kleuren ( Miss Floral Coral , All You Need Is Pink, en Kissed By The Sun). Persoonlijk lijken deze kleuren me erg mooi, maar ik denk dat de oranje met legergroene blush een prachtige sunkissed effect geeft. Ik kan haast niet wachten om ze uit te proberen.


Concealer & Makeup-Sponsjes is iets wat je niet makeup-routine mag missen. Je concealer en foundation zal erg natuurlijk aangebracht worden en met 100% betere dekking als je de sponjes gebruikt. Je maakt ze eerst vochtig voordat je ze gebruikt om een betere resultaat te hebben. 

Er is een contourkwast in de collectie, dus dat wilt ook zeggen dat er een nieuwe bronzer is. Deze 'Indian Summer'-bronzer is perfect voor contouring. Hij heeft een roze/oranje ondertoon, dus helemaal gepast voor de komende Lente/Zomer collectie!

Iets wat je nooit mag vergeten is de gezicht te fixeren met een doorzichtige poeder. Essence is hiervoor uitgekomen met de 'Translucent' fixing poeder. Dit zorgt ervoor dat je makeup de hele dag mooi op zijn plek blijft zitten. Vandaar de 'Stay All Day'! ;-)

Als laatste hebben we deze Studio Nails Pro White Active. Omdat de komende Lente/Zomer collectie veel wit heeft (ook in de kledij afdeling) is het heel mooi als je nageltjes/teennageltjes matchen met deze rage. Hij bevat citroen-extract tegen het vergelen van je nagels. 


Heb jij iets gezien wat je zeker wilt hebben? Laat het me hieronder weten.
Vergeet niet dat de kruidvat ook een webshop heeft . Op hun website: https://www.kruidvat.be/nl/ kan je deze producten kopen vanaf half Februari 2016. 


Xxxsje SerafinaReacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin