Limited Edition “It Pieces” by CATRICE
Catrice komt binnenkort uit met weer een superleuke makeup-collectie. Het begin van een nieuwe jaar betekend het begin van nieuwe trends voor de komende lente en zomer 2016. De Limited Editie 'It Pieces' van Catrice presenteerd jullie een collectie van zachte nuances en highlighted eyeshadows met reflecterende pigmenten. Deze collectie komt uit vanaf Januari 2016. Kijken jullie mee wat er in deze collectie zit?

It Pieces by CATRICE – Highlighting Eyeshadow

Deze prachtige oogschaduws geven een lichte highlight op je oogleden, die je ook als highlighter op je gezicht kan gebruiken, en als een touch te geven aan de binnenkant van je ogen. De creamy poeder textuur glijd makkelijk over je oog en geeft ook goede nuances, zowel parelwit en pastelroze. Ze zijn verkrijgbaar in kleur 010 'Turn The High Lights On' en 020 'Rosefeller Center'.
It Pieces by CATRICE – Eye‘Matic Eyepowder Pen  

Met deze practische Eye 'Matic Eyepowder Pen, is er geen kwast nodig om deze oogschaduw aan te brengen. Het aanbrengen is met deze pen erg makkelijk waarmee je exact kunt werken. De pen bevat een creamy poeder textuur met shimmer nuances : wit, rose, en lavendel. Ze zijn verkrijgbaar in kleur 010 'West White Story', 020 'Hote Pearlafornia' en 060 'Lavender Mc Queen'. It Pieces by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer Unlimited

De nieuwe ultieme nagellak voor de perfecte manicure! De formule zorgt voor een professionele finish die erg dekkend is. De kleur blijft erg lang zitten en geeft een mooie highshine resultaat. Het borsteltje zelf is makkelijk en erg zacht wat een aanbrengen makkelijk maakt. De 4 kleuren, roze, fuchsia, mint en grijs, zorgen zeker en vast voor dat je nu al zin hebt in de zomer! Ze zijn verkrijgbaar in kleur 106 'SUNdra', 107 'Robinson Coralsoe', 113 'You R On My Mint' en 117 'Mauve To The Beat'.Het is nog even wachten tot je deze kan kopen, maar even geduld! Welke wil jij graag tussen je makeupstash willen?

Xxxx Serafina


Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin