Essence trend edition “Try It. Love It!”


Ik heb weer een leuke update over de komende nieuwe collectie van Essence. In januari komt de 'Try It. Love It' trend editie uit. De collectie hoort bij de Lente/Zomer collectie van het nieuwe jaar 2016. Deze nieuwe producten hebben een uitstekende kwaliteit en pigmentatie. Er zijn 2 nieuwe mascara's , Topcoats voor een dramatische volume, lipsticks die urenlang blijven zitten en nog zoveel meer! 
Benieuwd hoe ze eruit zien? Kijk hieronder met me mee, en dan leg ik je een stukje uit over deze producten! 

ESSENCE THE VELVETS EYESHADOW 'LIKE VELVET'

De oogschaduwen hebben een zachte, soepele textuur in kleuren zoals wit, beige, grijs die perfect werken als basiskleurtje op je oogleden. Wil je iets trendy? Dan zijn de volgende oogschaduws iets voor jou : 01 Fluffy Clouds, 02 Almost Peachy, 04 You're The Greytest, 05 Taupe Secret en 09 Bahama-Mama.ESSENCE SO GOOD, IT SHOULD BE FORBIDDEN!-MASCARA'S

De nieuwe duo voor dramatische volume zonder klonters. De fiber kwast van deze mascara's maken je wimpers lang met maar 1 laagje product. Elke mascara heeft een eigen functie. Dikke wimpers, lange wimpers, je vind ze hier allemaal!!ESSENCE GOOD-LOOKING LIPS

Donder paars, roze en nude met een matte finish is helemaal de trend de komende Lente/Zomer. Ze kleuren je lippen urenlang. De textuur van deze formule voelt ongelofelijk zacht en aangenaam om je lippen zonder ze uit te drogen. Ze zijn verkrijgbaar in kleuren : 23 Velvet Matt, 24 Velvet Matt en 07 Nude Velvet Matt.
ESSENCE SHAPE YOUR FACE

Deze pallet heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte gecontourde gezicht. De matt bronzer past of eender welke huidskleur en vervolgens geeft de highlighters die prachtige glow op je gezicht. De blush is vrij subtiel met een lichte shimmer die je gezicht gezond en fris doet lijken. Deze pallet is verkrijgbaar in kleur 10 Ready, Set, Peach!.
ESSENCE LOOKING TIRED? NO WAY!

Een matching concealer is de nieuwe toch mousse  in de collectie. Hij is creamy, en heeft een hoge pigmentatie dat je huid egaal maakt en donkere cirkels verstopt. Deze is verkrijgbaar in een glazen potje in kleuren: 10 Soft Beige en 20 Soft Sand.

Wat een prachtige collectie. Ik kan haast niet wachten om ze uit te proberen. Ze zijn vanaf Januari 2016 te koop! 

Xxxx Serafina
Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin