Deze beautyproducten gebruik je best niet ...

Lieve volgertjes, ik heb weer een leuke artikeltje hieronder voor jullie klaar. Hoe vaak gebruiken we beautyartikelen voor andere doeleinden dan waarvoor ze eigenlijk dienen?
Het lijkt misschien een rare vraag, maar het komt erg veel voor dat dames dit doen met hun favoriete product.Hieronder geef ik wat producten mee die voor verkeerde doeleinden worden gebruikt. Lees je even mee?

HAARSPRAY

Haarlak heb je in alle soorten en merken. Je hebt duurdere merken en goedkope (eigenmerk) producten. De bedoeling is om hiervoor je haar urenlang in model te houden, als hij nu los zit of strak in een staart, we gebruiken het allemaal.
Maar jammer genoeg denken velen dat je haarspray ook kunt gebruiken om je makeup te fixeren, LET OP, dit mag niet. Je huid droogt er enorm van uit, de chemicaliën zijn slecht voor je huid, en je huid word er snel ouder van.
Tegenwoordig verkopen ze in de HEMA, Etos, Kruidvat, ... fxingspray die goedkoop zijn waar je wel elke dag je makeup mee kan fixeren.OOGSCHADUW

In vele makeup-producten, denk aan oogschaduwpalletjes, zitten vaal aluminiumpoeder in die erg slecht zijn voor je huid. Ze kunnen eventueel kanker verwekken en is eigenlijk niet goed. Vaak worden oogschaduws ook gebruikt als blush of highlighter. Let even op welke chemicaliën in je producten zitten voordat je ze aankoopt. Niemand word graag ziek.


WENKBRAUWGEL

Er zijn veel YouTubers (heb ik zelf in video's gezien) die wenkbrauwgel gebruiken voor de vliegende haartjes op je hoofd straks naar achteren te doen. Wat je meestal met gel of haarlak doet, doen ze met wenkbrauwgel. NIET DOEN. 
Bij gebruik op je haar en vervolgens op je wenkbrauwen krijg je vaak puistjes of eczeem rond je wenkbrauw, en niemand vind dit mooi. 
Gebruik gewoon gel of haarlak en breng dit aan terwijl je je haar met een dunne kam naar achteren kamt. Zo blijven je haren urenlang goed zitten.
Xxxsje Serafina
meflawless2@gmail.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin