Catrice Spring/Summer Collection 2016

Hello lieve volgertjes. Ik ben er weer met een nieuwe Update van Catrice. Ik ben mega-enthousiast jullie te melden dat Catrice vanaf half Februari 2016 met de Spring/Summer collectie uitkomt. Ik heb de eer gekregen hierover een artikeltje te schrijven en dus ook een mini-review mag geven.

Welke match is beter dan Beauty en Fashion. Catrice staat voor innovatieve cosmetica en de laatste trends rechtstreeks van de catwalk. Catrice weet hoe de internationale fashion looks van het seizoen vertaald moeten worden naar makeup van de hoogste kwaliteit. Met de komende collectie is Catrice klaar voor het nieuwe seizoen. 

Deze collectie zal te koop zijn in Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in Belgiƫ. Dit zal dus van toepassing zijn half Februari 2016.


 

Mascara is iets dat zeker nooit kan en mag ontbreken in onze makeup-routine. Dus opnieuw brengt Catrice een nieuwe lijn uit. Catrice Ultra Curl + Volume Lashes en Catrice Glam&Doll False Lashes. De eerste geeft je wimpers enorm veel volume en maakt ze ellenlang en de 2de is perfect voor het aanbrengen van valse wimpers. 

Laura Mercier is loose powder die iedereen kent, maar hij is ongelofelijk duur!! Catrice komt nu ook uit met een Loose Powder 'Nude Illusion' die hetzelfde effect heeft.

Catrice 12h Matt Mousse Makeup is een dekkende foundation die in verschillende kleuren bestaan. Deze mousse foundation bestaat al, maar de formule is verbeterd en het blijft dan ook beter en langer op je gezicht zitten.Creme-blushes is iets wat stilletjesaan meer en meer voorkomt. Ook Catrice brengt 3 creme-blushes palletjes uit met 3 blushes in. Wat ben ik benieuwd om deze te proberen!!


Contouring is een mega-bekend iets dat meer en meer toegepast word. Catrice brengt dan 2 contouring-palletjes uit die perfect zijn voor elke huidtype. Daarin zit ook een highlighter in om de perfecte combo en contour.

  Iedereen kent de dure Anastacia Brows, maar dit is veel te duur. Daarom komt Catrice met hun eigen budgetproof wenkbrauwpotloodjes. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren die dus passen bij elke type van haarkleuren.Metallic oogschaduwen  is iets dat altijd modieus staat, en dus daarom komt Catrice met een Eyepowder in een penvorm. Deze zijn erg gepigmenteerd en blijven erg lang op je ogen zitten zonder in de fijne lijntjes te komen.

 
Nagellakjes is iets dat NOOIT mag ontbreken op onze handjes, welk seizoen we ook zitten. We weten allemaal dat deze kleurtjes erg gepigmenteerd zijn en dekkend. Dus je doet hiermee zeker geen miskoop.Welke producten wil jij graag? Laat het me hieronder weten.

Xxxx SerafinaReacties

Populaire posts