10 dingen die mannen aan je zien


Heb je bij je ochterroutine een grote puist opgemerkt? Heb je wallen na een late avondje uit?
Dit zijn enkele dingen die je verdoezeld voordat je op date gaat met je vriend of man.
Wat zijn eigenlijk de dingen waar mannen op letten als je samen op date bent? Hieronder som ik de 10 dingen op waar onze mannen op letten.

Humor

Zeker is humor iets belangrijk op een date. Je avond (hoe vaak je ook op date gaat) is iets dat je niet snel vergeet. Het is belangrijk om dus met zn moppen te lachen, natuurlijk alleen als ze grappig zijn. Ook belangrijk is om hem te doen lachen. Dat vinden mannen erg aantrekkelijk en heeft een groot effect op ze.

Je lach

Belangrijk is om altijd een spiegeltje , of gsmhoes met spiegel, bij je te hebben om af en toe te checken of er geen stukje etensresten tussen je tanden zijn  blijven zitten. Charmant is t niet.
Ook aan je lach is te merken of je een leuke dag of avond beleefd met je hunk, dus maak je lach niet te eng of fake. Blijf zo natuurlijk en je eigen lief zelve.Ogen

Er is toch een gezegde 'je ogen zijn de spiegels van je ziel'. Dat betekend dat je veel kan lezen in je ogen, kom dus niet ongeïnteresseerd of verveeld over. Blijf enthousiast, zo fonkelen je oogjes en word hij extra verliefd op je. Trouwens, als hij echt gek op je is vergeet hij na jullie eerste date je oogkleur niet!

Handtas

Een meid haar echte persoonlijkheid vind je in haar handtas. Daar stoppen we gewoon alles in. Hoe gênant is het als je handtas op de grind valt en vervolgens honderden dingen uitrollen die je vriend of man niet mag zien? Je kan wel Deo, tandpasta, of tampons\maandverbanden meenemen maar steek ze in een aparte toilettasje zodat je die gênante moment kan overslaan. Wees netjes voor als hij in je tas voor iets moet zoeken dan is t niet awkward.Je figuur

Ik  zeg niet dat je een maat 36 moet hebben , grote borsten moet hebben en vetvrij moet zijn, oh nee. Ikzelf ben t ook niet. Ik geef heel eerlijk toe, ik schaam me er niet voor, dat ik in mijn heupen een 40\42 draag en vanboven een maat 38. Wat een man wel graag heeft is dat je er goed uitziet. Kleed je vrouwelijk, maar niet te seksueel. Laat je vormen zien, maar wees discreet. Trouwens, maak je niet druk of je er wel goed uitziet vanavond! Hij is met je op date omdat hij je helemaal ziet zitten meid!!

Zelfvertrouwen

Dit wilt niet zeggen dat jij de leiding hebt in jullie relatie, en dat je hem (bewust of onbewust) kleineerd. Ik wil hiermee zeggen dat je je goed in je vel moet voelen. Straal het uit. Het maakt niet uit of je dik, dun, lang, klein, littekens hebt, geen makeup draagt, of dergelijke! Hij is met je omdat hij van je houd. Wees trots en uit dat!

Je haar

Verzorg je hoofdhuid en haar goed. Niet is zo erg om rond te lopen met schouders vol van schilfers, of vet haar. Ga je uit? Krul, stijl, steek je haar op en verleid je vent. Hij houd van vrouwen die zichzelf graag mooi maken.Nagels

Mannen houden van vrouwen met mooie verzorgde nagels, zonder kloofjes, velletjes, of dergelijke. Lak je nagels in een zachte kleur, en breng een verzorgende handgemeen aan voor die aantrekkelijke handen en nagels. Hij zal heel snel je Hand willen vasthouden.

Accessoires

Oorbellen, ketting, armbandjes, die de hele tijd rammelen en geluid maken vinden mannen niet leuk. Hou je accessoires simpel. Iets wat misschien voor jou simpel lijkt is voor hem romantisch en lief.

Schoenen

Als laatste ga ik t hebben over schoenen. Mannen houden niet van uggs , sleehakken, en plateauzolen. Wat ze erg mooi en sexy vinden zijn hakken. Pas op, ballerinas vinden ze ook leuk. Kijk hoe jullie avondje gepland is en past je schoeisel hier dan voor aan.

Wat draag jij meestal als je op date gaat? Laat het me hieronder weten!

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin