Limited Edition “Rough Luxury” by CATRICE

Bij deze nieuwe collectie van Catrice moet je denken aan abstracte constructies en landschappen van ijs. De designer van deze collectie dacht aan gebreide mutsen, sjaals, prachtige decor en bont als accessoires. Er is gespeeld met silhouetten, kleuren, en structuren dat je helemaal kan uitspelen in deze prachtige 'Rough Luxury' collectie van Catrice.
De collectie is beschikbaar vanaf December 2015 tot en met Januari 2016. Je kan genieten van koele grijze ondertonen voor een smokey eye waarbij je zachte nude lippen kan combineren.

ROUGH LUXURY BY CATRICE - Soft bake eyeshadows

De twee oogschaduwpalleten heeft 3 bijpassende kleuren. Een met een zachte roze tot bruine kleur voor een subtiele ooglook overdag en dan heb je een andere palletje met grijze kleuren die je makkelijk kan aanbrengen als avondlook.
De palletjes zijn verkrijgbaar in kleur :

CO1 Rough Elegance                                                                                              CO2 Arctic Shadows


ROUGH LUXURY BY CATRICE - Luminous lip colour
ROUGH LUXURY BY CATRICE - Lip oil

Prachtige lipkleuren van Nude tot Oxblood. Deze geven je lippen veel kleur omdat hij veel pigment bevat en ook heeft hij veel shine. Hij smeert erg creamy dat zorgt dat je het erg aangenaam aanvoelt. Welke kleur je ook aanbrengt, de kleuren complimenteren elke look die je creëert deze winter. Ze zijn verkrijgbaar in kleur:
CO1 Natural Nude                             CO2 Rustic Red


In de koude winter krijgt iedereen last van pijnlijke lippen tot bloeden toe. Deze Oil-Gloss is verrijkt met amandelolie en shea-boter zodat je lippen zacht en soepel blijven. De goddelijke geur van vanille maken deze Oil-Gloss dus perfect voor de winter. Deze gloss is beschikbaar in kleur CO1 Cozy Cashmere.

ROUGH LUXURY BY CATRICE - Nail Lacquer

Nude roze, oxblood, ijs-grijs en antraciet zijn helemaal DE kleuren van de komende winter en zijn een ideale match voor de nieuwe collectie. De lakjes hebben geen shimmer, ze zijn ongelofelijk dekkend en natuurlijk de must voor de koude dagen.
De lakjes zijn verkrijgbaar in 4 kleuren : CO1 Natural Nude, CO2 Rustic Red, CO3 Call Of The Wild en CO4 Arctic Shadows. 'Rough Luxury' is beschikbaar vanaf December 2015 tot en met Januari 2016. Helaas niet in België, maar wel in Nederland. 
Kijk gerust op hun website als je graag een bestelling wilt plaatsen.


Xxxx Serafina
meflawless2@gmail.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin