Essence Trend Edition “Winter? Wonderful!”


Het is vanaf nu officieel! Het word duidelijk veel kouder.  Met de nieuwe trend editie "winter? wonderful!" warmt Essence nu alle hartjes van hun fans gedurende december 2015 tot en met januari 2016. In deze periode zul je een groot assortiment vinden die je hartje doen smelten in deze koude periode van het jaar.  De kleuren die in deze assortiment meespelen zijn wintertkleurtjes, zoals wit, blauw, grijs die samen gecombineerd zijn met warme kleuren zoals roze, abrikoos en paars.
Ook beschikt deze collectie weer een leuke kleurenpallet van nagellakjes en een handcreme die je handjes in de watten zullen zetten.
Welkom in de winter van wonderland met Essence!


ESSENCE Winter? Wonderful! - Oogschaduwpallete 

Bij het zien van deze pallete denk ik aan koud en warm. Deze oogschaduwpallete in 5 kleuren (wit, grijs, roze, mat bruin en glitter bruin) geven je veel inspiraties om look en nieuwe stylen te creëren. Het doosje is mooi gedecoreerd met witte sneeuwvlokjes en ijskristallen. Zoals je ziet is het doosje op zich een eye-catcher. Hij is beschikbaar in 01 All Ice On Me.

ESSENCE Winter? Wonderful! - Eye & Inner Rim Pencil

Deze oogpotloden in ijswit en frostroze kunnen gebruikt worden als lijntje op je ooglid of in je waterlijn. Hij geeft een mooie lichte, shimmer highlight-effect. Ze zijn verkrijgbaar in 01 Cold as eyes en 2 Eye Candy.ESSENCE Winter? Wonderful! - LipBalm

Deze transparante lipbalm met lichte glittertjes geeft je lippen een mooie, zachte, glitterige finish. Met een mooie tube die je laat denken aan bevroren ijs, geeft deze verzorgende lipbalm zeer zachte lippen in deze koude winter. Hij is beschikbaar in 01 The Eternal Ice.

ESSENCE Winter? Wonderful! - Tint & Oil

Lippenolie vind je tegenwoordig overal. Ze verzorgen je lippen en geven je de geschikte ingredienten en dus daarom vullen ze daarna ongelofelijk zacht. Dankzij de tint-effect zullen je lippen na het aanbrengen van deze product een lichteroze glosje geven. Ze zijn verkrijgbaar in 01 If Kisses Were Snowflakes en 02 I'd Send You A Blizzard.ESSENCE Winter? Wonderful! - Blush & Highlighter

De blush waar 3 kleuren in verwerkt zijn geeft prachtige accenten in de komende wintertijd. Roze, abrikoos en nude blend perfect samen en ook de tekening in de blush (ijskristallen) een mooie touch voor de komende wintertijd die je elke jaar weer prachtige herinneringen geven. De highligher combineerd dan weer lichte abrikoos, lichtroze en lila die een prachtige glow geven op je gezicht. Je lijkt dan wel een ijskoningin. Ook deze poeder is verwerkt met een ijskristal. 
De blush is beschikbaar in 01 Winter Kissed Cheeks en de highlighter in 01 You Melt My Heart.


ESSENCE Winter? Wonderful! - Nagellakjes

4 kleuren, 4 effecten. Wit met een 'frosted' effect, lichtblauw die een ijs-grijze effect geven, roze die een effect geven van ijskristallen die je nagels een winter-meesterwerk laten maken voor de winter. Ook in er een top coat (de 4de lakje) die glittertjes bevallten voor een echte frosty effect.  Gewoon aabrengen boven je aangebrachte kleur en klaar is kees. 
De kleuren zijn beschikbaar in 01 The Frosted, 02 The Semi Matt, 03 The Iced en 04 The crystallized. 

ESSENCE Winter? Wonderful! - Handcreme

Verzorg je in de koude dagen. Je handen hebben enorm veel aandacht nodig. De limited handcreme zorgt dat je je handen hydrateerd en hem zacht en soepel laat voelen, zelfs wanneer het onder 0 vriest. Deze creme is beschikbaar in 01 You Melt My Heart.


Ben jij klaar voor de winter? Ga snel naar de winkel voor deze collectie. Hij is beschikbaar vanaf December 2015 tot en met Januari 2016.

Xxxsje Serafina
meflawless2@gmail.com

Reacties

Populaire posts