Essence trend edition “Love.Joy.Care”


Girls, deze beauty-collectie is helemaal voor ons gemaakt. Niets is zo leuk dan lekker genieten met vrienden op koude winterdagen. Met de nieuwe editie 'Love.Joy.Care' van Essence kan je je persoonlijk wellness bouwen met deze collectie die beschikbaar is van December 2015  tot en met Januari 206. Er zijn roze, koraal, fuchsia, violet en lichtblauwe kleuren in deze collectie die je helemaal vrolijk maken. Er zit wat bij voor je nageltjes, je lippen, je gezicht, je ogen ... Gewoon die superdingen die je in een wellness vind. Kijken jullie hieronder mee voor meer info?

ESSENCE LOVE.JOY.CARE - Colour & Care Strengthening Nail Polish

In deze lakjes zitten ingredienten in die je nagels verharden en beschermen tegen dagelijkste stress. De goed gepigmenteerde kleuren (koraal, fuchsia, geel en groen) maken je look helemaal af. De formule van deze lakjes zijn vrij crémerig en enorm dekkend die dus zorgen dat de lakjes lang op je nagels blijven zitten. 
Deze lakjes zijn verkrijgbaar in 01 I Care For You, 02 Happy Nails, 03 Lean On Me en 04 You Made My Day.
 ESSENCE LOVE.JOY.CARE - Intensieve Care Hand Butter Shade Hands

De silky, zachte textuur van de hand en nagel boter is erg hydraterend dat je handen ongelofelijk zacht maken. De rijke cream is snel ingetrokken, heeft een katoenmelk-geur zonder een olie-laag achter te laten.
Deze is beschikbaar in 01 Have A Piece Of Care.
ESSENCE LOVE.JOY.CARE - Caring Lip Balm Care For You. 

De zachte lip balsem met een lichte textuur and vanille geur maakt je lippen erg zacht voelen en soepel. Gewoon een beetje aanbrengen met je vingers en zeg dan vaarwel aan pijnlijke, gechipte lippen.
Deze is beschikbaar in 01 I Care For You.
Deze collectie is beschikbaar vanaf December 2015 tot en met Januari 2016 .Xxxsje Serafina
meflawless2@gmail.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin