The Body Shop : Nieuw - Tainted Love 'Black Musk'


We kennen allemaal de producten van The Body Shop. Ik heb een tijd geleden hun nieuwe collectie van producten voor jullie uitgetest en er een uitgebreid artikeltje over gemaakt. Nu is The Body Shop gekomen met een nieuwe heerlijke lijn van Eau de Toilettes, Eau de Parfums en Perfume Oils. Sweet on the outside, fierce on the inside.

"De Black Must van The Body Shop is de meest duistere, sensuele musk-variant van alle. Je word gelokt door de zoete akkoorden terwijl het krachtige hart je zal overrompelen. Musk is één van de sterkste feromonen uit de natuur, en wij hebben de meest duistere, cruelty-free musk met de zoetste ingredienten uit de natuur gecombineerd voor een super sensuele, krachtige musk-geur."Raak gefascineerd door deze heerlijke geuren. Ik ben onmiddelijk fan geworden. Oh wat ruikt hij goed. Deze geuren bevatten Bambinella-peer, roze peper en bergamor-akkoorden. De geur is enorm verslavend van marsepein en amandel, met een touch van zoethoutwortel. De geur is erg verleidelijk, warm, intens in één. 

Black Musk zal verkrijgbaar zijn in diepzwarte flacons zoals je hierboven ziet met een vleugje roze. 

Eau de Toilette 60 ml / € 31
Eau de Parfum 50 ml / € 40
Perfume Oil 20 ml / € 22,50


White Musk werd in 1981 al gelanceerd. Het werd het parfumsignatuur van een generatie, en een iconische geur voor The Body Shop. Afgelopen jaren hebben ze de collectie uitgebreid door sensuele musk-geuren te combineren met warme ingredienten. De geuren zijn vanaf nu verkrijgbaar in een vernieuwde , moderne design. 


De Black Must is verkrijgbaar vanaf 3 November 2015.

Ik ben er al helemaal verliefd op. De Perfume Oil word mijn geur van de herfst/winter 2015-2016. For sure! 


Xxxxx Serafina
xoxoxo

meflawless2@gmail.com
Reacties

Populaire posts