My life on Instragram - Deel 3


Graag deel ik enkele foto's met jullie die ik vorige week op mijn Instagram-account heb geplaatst. Velen onder jullie vragen hier vaak naar die geen Instagram-account hebben, en dus daarom dat ik dit nu sinds een paar weken doe. Hieronder laat ik je foto's zien die online zijn gekomen, ook zal ik er wat uitleg bijgeven waar het nodig is.Sinds mijn winaktie http://meisflawless.blogspot.be/2015/10/attention-winacties.html online staat krijg ik enorm veel volgers op mijn Instagram. Ik zit nu al bijna bij 400, maar ben al superblij dat veel meiden graag deze winactie willen en me dan ook graag willen volgen.


https://instagram.com/iamjercel/ is een beautyblogger die ik volg op Instagram. Ik vind haar zo geweldig. Haar makeup is gewoon prachtig. Deze foto deelde ik en ze vond het super lief dat ik ze gerepost heb. Volg haar voor wie haar niet kent! Zeker en vast de moeite waard.Wie vind het nu niet leuk om af en toe met een van je vrienden gek te doen op een foto? Hahaha, hier hebben we even ons van ons 'beste' kant laten zien.:-)Deze quote zie ik vaak op Instagram en ook ik heb ze gerepost.  Vrijdag heb ik deze herfst-look gemaakt met bordeaux en bruine kleuren. Ik vond deze look erg geslaagd en kreeg en ook veel complimenten over.


http://www.webstash.nl/ is een webshop waar ze zowel kledij, accessoires als beautyspullen kan kopen. Ik heb de eer gekregen om hier een uitgebreid artikeltje over te schrijven, over de beautyafdeling, en deze komt binnenkort op hun website online. 

Volg jij me al op Instagram? https://instagram.com/meisflawless/ Volg me snel en wie weet komt de winactie naar jou toe.

Xxxx Serafina


Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin