Essence : My Message Twinkle , eau de toilette - Vanaf November 2015

In November 2015 is er een nieuwe sterretje te zien in de Essence-collectie. Met lieve emoticons en een lekker geurtje is #my message een big star. Emoticons zijn dagelijkse tekens die me , onbewust of niet, elke dag gebruiken in welke omstandigheden ook.
Essence komt dus met lieve , heerlijke geurtjes uit waarvan elke geur afgestemd is met een emoticon. Deze geurtjes zijn erg girly en geven je het gevoel dat je de ster in de hemel bent. Zelfs de geur laten je dromen doen uitkomen en je word er ongelofelijk gelukkig van.


Zowel de flacon als het kartonen doosje is met veel liefde ontworpen zodat jij je erg uniek voelt met deze prachtige geurtje op je badkamerkast. De verpakking is roze-goud en heeft een ster-icoon dat eruitziet als een APP.
De geur is ongelofelijk lekker, het ruikt romantisch en bloemig. De geurtjes komen uit in flacons van 30 ML.

De geuren zijn fris en fruitig. Je ruikt er bergamot, perzik en witte peper in. Deze eau de toilette is erg luchtig, fris, vrouwelijk en maakt je onweerstaanbaar. 


Zoals ik hierboven net zei zijn deze geuren in 30ML flacons te verkrijgen. Ze zijn verkrijgbaar in 5  verschillende geuren met elk een emoticon op. Dus voor elke mood heb je een geurtje. Ze zijn vanaf November 2015 verkrijgbaar.

Xxxxx Serafina
Tot snel, xoxoxo

meflawless2@gmail.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin