Tips om je kledij mooi te houden


Het is jammer als je enorm veel mooie kledingstukken gekocht hebt dat voor je ogen verslijten. En dan vooral duurdere merken, die moeten erg lang meegaan naar mijn smaak. Mijn hart breekt telkens als ik dit zie. Je kan je kledij wassen met dure wasproducten of naar de stomerij brengen, maar dan nog pluizen ze snel, of kan er iets krimpen, jammer!! Ik deel graag met jullie enkele tips dat ervoor zorgt dat je kledij langer meegaat. Lezen jullie mee?

ZWARE KLEDIJZware kledij als wol, gala-jurken (trouwjurk, avondjurk, of dergelijke) hang je liefst niet op een kapstok. Deze kan je in een doos netjes opvouwen op gewoon in je kast zodat hij niet uitgerekt wordt en dat je deze kledingstuk langer kan dragen zonder dat hij 'gekwetst' is door motten, vocht, of dergelijke.

TIP:

Zet een zaktje lavendel of tijm bij je kledij, want motten houden er niet van. Zo blijven die mooie kledingstukken gat-vrij.

KREUKENNiemand houd van kreuken in zijn kledij, en dan vooral niet in lederen kledingstukken. Het liefst hang je deze op zodat je broek, rok, jas, ... langer meegaat. Want kreukels in leder gaat nietmeer eruit.

TIP:

Hang tussen je lederen fashionitem een stukje viltpapier of bakpapier, dit zorgt dat je kapstok geen afdruk laat op het leder.

LINGERIE


Veel vrouwen, ikzelf vroeger ook, vouwen graag hun bh in elkaar (cup in cup) zodat je meer plaatst krijg in je kast. Maar dit mag niet. Je cups vervormen hiervan en gaan dus sneller 'kapot'. Leg al je bh's open in je kast of lade zodat ze erg lang mooi in vorm blijven. Was ze ook met lingeriewasmiddel. Je vind deze in elke lingeriewinkel.

UITHANGENIk ken veel mensen die hun tassen-collectie graag ophangt aan een haakje of kapstok, dit mag niet. Je riem of handvaten zullen hierdoor uithangen en word de vorm van je handtas erg vies, en lijkt hij 'goedkoop'. Hou ze dan liefst op een plank of in je kast om die mooie vorm te behouden.

TIP:

Zet oude kranten in je handtas om te zorgen dat hij altijd stevig blijft. Doe dit ook met je laarzen.Hoe zorg jij dat je kledij langer goedblijft? Laat het me hieronder weten.

Xxxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin