Beauty '- Herfst + Wintertrends 2015-2016


Ik ben een mega-grote fan van de herfst en winter in verband met beauty. Je kan zoveel verschillende looks doen die altijd geslaagd zijn. Je kan of een nude-lipkleur hebben of een donkere kleur, alles mag.
Ik deel graag met jullie de beautytrends die we nu zullen zien de komende herfst en winter. Enjoy!

                        

LIPTRENDS

Dit is eigenlijk het makkelijkste van allemaal. Zoals ik net hierboven zei mag je je lippen kleuren , of niet kleuren, zoals je zelft wilt. Waar je wel voor moet zorgen is dat je geen velletjes op je lippen hebt of pijnlijke barstjes door ze vaak te scrubben. We kennen allemaal wel die gebroken, pijnlijke, lippen die we elke herst of winter krijgen.


OGEN

Bij oogschaduw is de kleur wijnrood, paars, oranje helemaal terug. Ik ga heel snel hiervan een tuturial maken omdat ik helemaal blij word van het idee om die kleuren te gebruiken. 
Eyeliners zijn even helemaal uit, de trend is nu om je oogschaduw zoveel mogelijk uit te blenden tot je een cat-eye krijgt.

GEZICHT

Op je gezicht is het belangrijk dat je zorgt dat je foundation matcht op de kleur van je nek en dat je alles mooi blend met een kwast. 
Contouren is nooit echt uit, dus ga aan het werk en kies voor een mooie bronzer met een oranje ondertoon.
Hetzelfde bij blush, zoek een blush met een oranje, abrikoos, perzik ondertoon. Dit geeft je gezicht meer kleur, en dat is wat we nodig hebben in die vreselijke kou.


Xxxx SerafinaReacties

Populaire posts